Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο

Με μια ανάρτηση για τα θανατηφόρα τροχαία με αφορμή την τραγωδία στο Αίγιο, όπου γιαγιά και εγγόνι έχασαν τη ζωή τους, η Μίνα Αρναούτη εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Η ίδια, μάλιστα, πρότεινε και το ποια θα έπρεπε να ήταν για εκείνη η ιδανική τιμωρία για όσους είναι ασυνείδητοι οδηγοί.

«Πόσα τροχαία πια… Κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι;».

«Μια οικογένεια θα υποφέρει…»

Και συμπλήρωσε: «Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθούν για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό. Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια».

«Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά, μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό και σε όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη».

Δείτε όλη την ανάρτηση παρακάτω:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Μίνα Αρναούτη: Φοβάμαι τους φανατισμένους οπαδούς του Παντελίδη

Υπόθεση Παντελίδη: Το νέο τραγούδι και η άρνηση της μητέρας να απαντήσει στη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

Πέθανε η 9χρονη κόρη του Λουίς Ενρίκε – Το σπαρακτικό μήνυμα

Σχετικά άρθρα