Ένας κούκλος ο Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ: Εντυπωσίασε ο γόης του Χόλιγουντ

Ενθουσίασε το κοινό η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, «Ad Astra», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ στο ρόλο του αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ.

Αν και έκανε παγκόσμια πρώτη στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στη συνέντευξη Τύπου ο γνωστός ηθοποιός απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες της ταινίας και την προβολή της στο διαγωνιστικό μέρος.

Ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που επιφορτίζεται να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του ηλιακού συστήματος για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί στην τελευταία αποστολή. Ήταν η στιγμή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και συμμετείχε και ο πατέρας του (Tommy Lee Jones).

O Mπραντ Πιτ μόνος του στο διαστημόπλοιο

Σε μεγάλο μέρος της ταινίας ο Πιτ βρίσκεται μόνος του σε ένα διαστημόπλοιο. Το «Ad Astra» αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα για τον σκηνοθέτη.

Η ταινία πέρα από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα ένα, καθώς θα αποτελέσει το βαρόμετρο για το πώς θα λειτουργήσει η συγχώνευση των εταιρειών Disney – Fox.

https://www.instagram.com/p/B1w6-cdDmKF/

«Έλαμψε» στο χαλί του Φεστιβάλ

Επιλέγοντας μια σκουρόχρωμη απόχρωση για το κοστούμι, ο γοητευτικός καλλιτέχνης εντυπωσίασε τους θαυμαστές του και έκανε τα… φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Συζητώντας με Ιταλίδα δημοσιογράφο, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε κάποιες από τις πολλές δουλειές που έκανε έως ότου καταλήξει στην υποκριτική. Η πορεία του προς την κορυφή άρχισε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το Μιζούρι, όπου μεγάλωσε, και να μεταβεί στην Πόλη των Αγγέλων «με 300 δολάρια στην τσέπη, δίχως να γνωρίζω κανέναν, χωρίς την παραμικρή ιδέα περί του τι επρόκειτο να κάνω».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίστευτο! Η Αντζελίνα Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ – Ποια η δική του στάση;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Ταραντίνο με πρωταγωνιστές Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο!

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο όμορφος ηθοποιός που… έδιωξαν από πλατό – Ο χωρισμός των γονιών του, η πολυτάραχη ερωτική ζωή του και οι σχέσεις με μοντέλα όπως η Ζιζέλ και η Ναόμι Κάμπελ

Σχετικά άρθρα