Το στιλ της Δευτέρας

Αρχή της εβδομάδας σήμερα και μπαίνει δειλά δειλά το φθινόπωρο. Τι να φορέσετε σήμερα; Το στιλ της Δευτέρας πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και τη διάθεσή σας.

Ποια κομμάτια να… ανασύρετε από την ντουλάπα σας; Η μακριά φούστα είναι ακόμα στη μόδα και ταιριάζει τέλεια με τον καιρό. Εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή θα είναι και μια μίντι φούστα! Για πιο κλασικό λουκ για το γραφείο μπορείτε να επιλέξετε μαύρο παντελόνι με λευκό πουκάμισο. Αν σας έχουν καλέσει σε γάμο, μπορείτε να βάλετε ένα εντυπωσιακό φόρεμα και να το συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ!

Δείτε τις επιλογές μας:

Λεοπάρ φούστα

Η λεοπάρ φούστα είναι ένα κομμάτι που φοριέται ακόμα πολύ. Πώς να τη φορέσετε; Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα απλό λευκό T-shirt και αθλητικά παπούτσια: λουκ για όλες τις ώρες, ακόμα και για το γραφείο.

https://gr.pinterest.com/pin/161355599135793972/

Μίντι φούστα

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβριος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έφυγε το καλοκαίρι! Ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και έχουμε περιθώρια για πιο τολμηρούς χρωματικούς και όχι μόνο συνδυασμούς! Τι μπορείς να κάνεις; Να φορέσεις μια μίντι φούστα με ένα μπλουζάκι που απεικονίζει το αγαπημένο σου συγκρότημα. Στιλάτο και εναλλακτικό!

https://gr.pinterest.com/pin/4574037105520290/

Κλασικό λουκ

Ένα κλασικό λουκ για το γραφείο: λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με σικάτο τρόπο!

https://gr.pinterest.com/pin/91479436168038970/

Εντυπωσιακοί κρίκοι

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Επίλεξε ένα όμορφο μονόχρωμο φόρεμα και συνδύασε το με τα ανάλογα αξεσουάρ! Ένα ζευγάρι εντυπωσιακοί κρίκοι πλαισιώνουν υπέροχα ένα σικάτο φόρεμα γάμου!

https://gr.pinterest.com/pin/385831893074797612/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χαλάει ο καιρός από σήμερα, Δευτέρα

Σχέδια για καλοκαιρινά νύχια το… φθινόπωρο!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα