Εντυπωσιακά λουκ ομορφιάς από τις αγαπημένες μας celebrities

Οι αγαπημένες μας celebrities που ακολουθούμε στο Instagram ξέρουν και να ντυθούν σωστά αλλά και να αναδείξουν την εμφάνισή τους με τα κατάλληλα λουκ ομορφιάς που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!

Από την εντυπωσιακή πετρόλ σκιά της Lady Gaga, στο ηλιοκαμμένο φυσικό look της Emily Ratajkowski, και το φρέσκο καρέ της Dua Lipa, ανακαλύψτε παρακάτω τα ωραιότερα looks των celebrities που ακολουθούμε στο Instagram και πάρτε έμπνευση για την εβδομάδα!

Μια πετρόλ σκιά

Η Lady Gaga δεν φοβάται τα χρώματα και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εντυπωσιακές και ενίοτε εκκεντρικές εμφανίσεις της! Η πετρόλ σκιά σε όλο το μάτι είναι πολύ εντυπωσιακή και τραβάει τα βλέμματα! Ταιριάζει υπέροχα σε όλες τις επιδερμίδες και κάνει μεγάλη αντίθεση με μαύρα ρούχα!

Instagram/@ladygaga

Ένα εντυπωσιακό καρέ

Αν θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, τότε το καρέ της Dua Lipa μπορεί να σας εμπνεύσει για ένα δικό σας νέο λουκ! Δεν χρειάζεται να βαφτείτε πολύ! Επιλέξτε nude αποχρώσεις σε σκιές και χείλη! Και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Instagram/@dualipa

Ένα φυσικό μακιγιάζ

Η Emily Ratajkowski ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με φυσικό μακιγιάζ ειδικά τώρα το καλοκαίρι! Δεν χρειάζεται πολύ μακιγιάζ για να αναδείξετε την ηλιοκαμμένη σας επιδερμίδα άλλωστε! Λίγη σκιά, λίγη μάσκαρα και αφήστε τη… φύση να μιλήσει!

instagram/@emrata

Ένα trendy look παραλίας

Για εσάς που δεν έχετε επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές σας ή που συνεχίζετε τα μπάνια και τον Σεπτέμβρη, μπορείτε να εμπνευστείτε από το παρακάτω λουκ! Ένα μαντήλι, αν και δεν προφυλλάσσει από τον ήλιο, δίνει στιλ σε όλα τα μήκη μαλλιών!

Instagram/@realmp

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Δευτέρας

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

Τα 3 απλά και γρήγορα βήματα για να…. απογειώσεις το καθημερινό σου μακιγιάζ!

 

 

Σχετικά άρθρα