Σάλος στα social media με τη συνέντευξη του Μίκι Ρουρκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Από πού να το πιάσει κανείς και πού να σταματήσει; Η εμφάνιση-συνέντευξη του Μίκι Ρουρκ στο Good Morning Britain που παρουσιάζουν ο Πιρς Μόργκαν και η Σουζάνα Ριντ ήταν σε κάθε της επίπεδο βγαλμένη από κάποια λογοτεχνική γκραβούρα.

Η εμφάνισή του

Σε επίπεδο εικόνας πρώτα απ΄όλα. Ένας άντρας που έχει κάνει αρκετές πλαστικές στο πρόσωπό του και έχει γίνει πραγματικά ένας άλλος, φοράει καουμπόικο καπέλο και μια ζώνη με πολύ μεγάλη αγκράφα. Το πουκάμισο του είναι ανοιχτό για να φαίνεται το στήθος και τα τατουάζ του. Λίγο πιο κάτω, τα κουμπιά είναι στο όριο να ανοίξουν και να πεταχτούν. Στο αριστερό του πόδι είναι ένα από τα σκυλιά του. Δίπλα του μια καρέκλα με φωτογραφίες της νιότης του.

Το αστείο είναι ότι η συνέντευξη δεν γίνεται στο σπίτι του, αλλά σε εστιατόριο, όπως φαίνεται από τα τραπέζια δίπλα του. Άρα αυτό το σκηνικό στήθηκε επί τούτου.

Οι απαντήσεις του

Αν η εικόνα καλύπτει γενικώς την άλλη διάσταση στην οποία ζει πλέον ο Μίκι Ρουρκ, που να ακούσετε και τις απαντήσεις του. Δεν είναι μόνο ότι ήταν αδιάφορες, όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες στα social media. Είναι ότι ξεκινούσε να απαντήσει κάτι και χανόταν, πήγαινε σε κάτι άλλο και μετά από μερικές στροφές, έφτανε και πάλι στην ευθεία.

«Ποια ταινία»;

Το καλύτερο στιγμιότυπο ήρθε όταν η Σουζάνα Ριντ τον ρώτησε για τη νέα του ταινία και εκείνος αποκρίθηκε «ποια ταινία;», μέχρι να καταφέρει να πάρει μπρος. Όταν το κατάφερε, ο Πιρς Μόργκαν είχε πάρει μήνυμα από το κοντρόλ για να σταματήσει τη συνέντευξη που είχε κάνει όχι κοιλιά, αλλά ολόκληρο βαθούλωμα.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς είναι σήμερα ο Μίκι Ρούρκ

Η εκκεντρική εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ που συζητήθηκε (εικόνα)

Αγνώριστος από τις πλαστικές ο Μίκι Ρουρκ

Σχετικά άρθρα