Βικτόρια Μπέκαμ: Οργή του κόσμου για τα… ανορεξικά μοντέλα της

Τι κι αν μεγάλοι οίκοι μόδας ανά τον κόσμο αποφάσισαν και δεσμεύθηκαν να κρατούν μακριά από τα catwalks μοντέλα στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας; Η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να μην πτοείται και συνεχίζει -για λογαριασμό του brand της- να χρησιμοποιεί εξαιρετικά αδύνατα κορίτσια, προκαλώντας οργή και προβληματισμό για την επιμονή της.

Μια επιμονή που αυτή τη φορά έγινε αφορμή για τα πλέον αιχμηρά σχόλια και μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία ενός μοντέλου που πραγματικά έδειχνε άρρωστο, σαν να μπορούσε μετά βίας να περπατήσει.

«Τάισε την! Δείχνει άρρωστη!»

«Τάισε την! Δείχνει άρρωστη!», ήταν μία από τις πρώτες αντιδράσεις των χρηστών στον λογαριασμό του brand, αλλά και στις προσωπικές σελίδες της Beckham στα social media, ενώ ώρα με την ώρα οι θυμωμένες αντιδράσεις πύκνωναν.

https://www.instagram.com/p/B1wOkEXpn-q/?utm_source=ig_web_copy_link

«Αν παραλείψει ένα γεύμα ακόμη θα πεθάνει. Πόσο θλιβερό να σε βλέπουμε να προωθείς μια τέτοια εικόνα, με μοντέλα που φαίνονται πραγματικά άρρωστα, σχεδόν ετοιμοθάνατα», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Όπως παρατηρεί η Daily Mail δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται οργισμένες αντιδράσεις κάτω από post με κάτισχνα μοντέλα στο Instagram της Beckham. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που η έκτασή, το εύρος και η φρασεολογία μαρτυρά ότι μάλλον το έχει παρακάνει, αδιαφορώντας για τις επιταγές της κοινωνίας σε ό,τι αφορά την απεικόνιση μη ρεαλιστικών γυναικείων προτύπων στη μόδα.

Επίσης, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην «επικοινωνία» του εν λόγω φορέματος είναι ότι έγινε top trend, όταν το πρωτοφόρεσε πριν από λίγους μήνες -και ενώ ήταν ακόμη έγκυος- η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Και αυτό εξοργίζει ακόμη περισσότερο, καθώς μπορεί να κατηγορείται για πολλά, ωστόσο η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θεωρείται ιδιαιτέρως υποστηρικτική προς τα body positive κινήματα.

Για την ιστορία, η Beckham δεν απάντησε στα εκατοντάδες σχόλια που ακόμη και τώρα συνεχίζουν το ίδιο επιθετικά κάτω από τα συγκεκριμένα posts.

Ωστόσο, φρόντισε να αναρτήσει και μία δική της selfie με το συγκεκριμένο φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/B1wOC8mp0L7/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάντο όπως η… Μπέκαμ!

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Πιο πλούσιοι κι από τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ένα όνομα που αξίζει εκατομμύρια και ένας μεγάλος έρωτας – Η περιουσία τους που πλησιάζει το 1 δισ., η γνωριμία τους και τα 4 παιδιά τους

 

Σχετικά άρθρα