Ο Τόμας Μαρκλ ξαναχτυπά: «Πίστευα ότι η μητρότητα θα μαλάκωνε τη Μέγκαν»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, με τον οποίο η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει εδώ και καιρό καμία επαφή, μίλησε στην εφημερίδα Mail on Sunday και κατάφερε για μια ακόμη φορά να φέρει την κόρη του σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Ο 75χρονος Τόμας Μάρκλ μίλησε για τον «πόνο» του που δεν έχει δει ποτέ τον μικρό Άρτσι: «Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που δεν έχω δει το μωρό», είπε.

Θέλω να διαπιστώσω αν το μωρό έχει την περίφημη μύτη των Μαρκλ

«Πίστευα ότι η μητρότητα θα μαλάκωνε τη Μέγκαν και θα προσπαθούσε να με πλησιάσει», συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα να μου στείλουν μια φωτογραφία του Άρτσι, για να τη βάλω σε μια κορνίζα και να την κρεμάσω δίπλα σε αυτή της Μέγκαν. Αυτό δεν πρέπει να κάνει ένας παππούς; Θέλω να διαπιστώσω αν το μωρό έχει την περίφημη μύτη των Μαρκλ…»

Ο Μαρκλ είπε ότι η διάσταση ανάμεσα στον ίδιο και την κόρη του είναι σχετικά πρόσφατη.

«Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με τη Μέγκαν μέχρι πρόσφατα», ισχυρίστηκε.

«Έμεινα σιωπηλός επειδή η Μέγκαν ήταν έγκυος στον Άρτσι, αλλά τώρα αποφάσισα να μιλήσω επειδή αυτοί (σ.σ. το ζευγάρι) και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας τους, μου απαγορεύουν να είμαι στη ζωή τους».

Τα σχόλια αυτά δείχνουν ότι η διάσταση ανάμεσα στη Δούκισσα και τον πατέρα της όχι απλώς δεν έχει επιλυθεί, αλλά το χάσμα βαθαίνει. Πιστεύεται ότι η Μέγκαν δεν έχει ξαναμιλήσει στον πατέρα της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο.

Ο ίδιος ο Τόμας Μαρκλ έχει παραδεχτεί ότι έχει «στήσει» παπαρατσικές φωτογραφίες για χρήματα, ενώ δεν πήγε στον γάμο επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Μετά τον γάμο, ο Μάρκλ έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις και έδωσε και στη δημοσιότητα αποσπάσματα από μια επιστολή πέντε σελίδων που του έγραψε η κόρη του τον περασμένο Αύγουστο. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, υποστήριξε ότι είχε πάθει καρδιακή προσβολή και το ζευγάρι δεν ασχολήθηκε καν να μάθει για την πορεία της υγείας του.

Δεν νοιάστηκαν όταν ήμουν στο νοσοκομείο

«Και θέλω να ρωτήσω τους ανθρώπους: Πώς θα αισθανόσουν αν ο πατέρας σου πάθαινε καρδιακή προσβολή;», είπε.

«Τους έστειλα μήνυμα (σ.σ. στον Χάρι και τη Μέγκαν) από το κρεβάτι του νοσοκομείου και τους ενημέρωσα πού ήμουν. Έχω τα μηνύματα που το αποδεικνύουν. Κι όμως, η Μέγκαν ούτε τότε, ούτε ποτέ, δεν με ρώτησε πού και πώς ήμουν», συμπλήρωσε.

Ο Μαρκλ επίσης αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της Μέγκαν ότι χρηματοδότησε η ίδια τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας της ισχυρίζεται από την πλευρά του ότι πλήρωσε ο ίδιος «μέχρι τελευταίας δεκάρας» τα δίδακτρα των 200.000 δολαρίων στο Πανεπιστήμιο Northwestern στο Έβανστον του Ιλινόις για να σπουδάσει η κόρη του.

Στη συνέχεια, ο Μαρκλ έγινε πολύ πικρόχολος με το Χάρι.

«Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τομ γαμπρό μου. Δεν μπήκε στον κόπο να μπει σε ένα αεροπλάνο να έρθει να ζητήσει το χέρι της κόρης μου. Αλλά όπως φαίνεται δεν έχει πρόβλημα να μπαίνει σε ιδιωτικά αεροπλάνα», είπε, αναφερόμενος στον σάλο που ξέσπασε πρόσφατα για κάποια ταξίδια του ζευγαριού.

Μετά και απ’ αυτή τη συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές του Μπάκιγχαμ, αποφάσισε να συνεχίσει να μην έχει επαφές με τον πατέρα της και να μην τον αφήσει να συναντήσει τον Άρτσι.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τόμας Μαρκλ: Τι δήλωσε όταν έμαθε ότι η κόρη του είναι έγκυος;

Ο Τόμας Μαρκλ ξαναχτυπά: «Ίσως ήταν καλύτερα εάν πέθαινα»

Τόμας Μαρκλ: «Ανησυχώ για την κόρη μου – Έχει συνεχώς ένα μελαγχολικό χαμόγελο»

Τόμας Μαρκλ σε πρίγκιπα Χάρι: «Ορκίσου ότι δε θα σηκώσεις ποτέ χέρι πάνω στην κόρη μου»

Σχετικά άρθρα