Δωρεάν ταξίδι στις Βρυξέλλες προσφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης!

Ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα και ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο … κληρώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης με βίντεο που ανέβασε στα social media.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργούλης, πρόκειται για μια δυνατότητα που δίνεται στους ευρωβουλευτές προκειμένου οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Τα έξοδα της μεταφοράς στις Βρυξέλλες και της διαμονής στην πόλη είναι καλυμμένα, ενώ ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Τι λέει στο βίντεο-κάλεσμα ο Αλέξης Γεωργούλης:

https://www.instagram.com/p/B158yn3o_oT/?utm_source=ig_web_copy_link

Καλησπέρα σε όλους! Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμότητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Ευρωβουλή ο Γεωργούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης: Στο σανίδι από τύχη, στην Αμερική για το παιχνίδι, στον έρωτα ακόμα και με θαυμάστρια

Αλέξης Γεωργούλης: Η φαντασίωσή του με διάσημη ηθοποιό που έγινε… πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης: Η συγκινητική ανάρτησή του με το… ταίρι του!

 

Σχετικά άρθρα