Η Ιρίνα Σάικ εμφανίζεται ολόγυμνη σε διαφήμιση!

Είτε πρόκειται για τις φωτογραφίσεις της είτε για διαφημίσεις όπως αυτή στον Calvin Klein, η Ιρίνα Σάικ είχε πολύ καιρό να κάνει κάτι τόσο αποκαλυπτικό. Από τη στιγμή που γέννησε και μετά, κανένα της επαγγελματικό πρότζεκτ δεν περιελάμβανε την ίδια σε φουλ γυμνό.

Μέχρι που ήρθε αυτή η διαφήμιση για τις νέες τσάντες της γνωστής επωνυμίας και κατέδειξε για άλλη μια φορά την ισχυρή παρουσία της Σάικ στον χώρο της μόδας τα τελευταία 12-13 χρόνια.

Μπορεί στο προηγούμενο διάστημα να ήταν λιγότερο συχνές οι δουλειές της και σίγουρα λιγότερες οι συμμετοχές της σε catwalk, αλλά δεν παύει να είναι μια από τις 2-3 πιο σέξι γυναίκες που έχουν εμφανιστεί στο χώρο της μόδας στον 21ο αιώνα.

Η 33χρονη καλλονή είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein και στο βίντεο την βλέπουμε σε διάφορα κόνσεπτ. Όχι μόνο στο εντελώς γυμνό. Σε ένα πλάνο τη βλέπουμε με μια καπαρντίνα. Σε ένα άλλο με ένα διχτυωτό καλσόν να καλύπτει κάπως το γυμνό της κορμί.

Όπως φαίνεται, η Ιρίνα είναι έτοιμη να πάει στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της μετά τον χωρισμό με τον Κούπερ τον περασμένο Μάιο.

https://www.instagram.com/p/B2CRxBJHiAM/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Ιρίνα Σάικ τα… βάζει με όσους λένε ότι έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις

Η Ίρινα Σάικ «σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ: Ο χωρισμός του λαμπερού ζευγαριού και ο ρόλος της Lady Gaga – Πώς τα «καυτά φιλιά» τους ξύπνησαν… πληγές από το παρελθόν της καλλονής

Ο χωρισμός που όλοι περίμεναν: Δεν είναι πλέον μαζί ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ

 

Σχετικά άρθρα