Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά εναντίον των… δικαστών του πληκτρολογίου

Μίνα Αρναούτη για άλλη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα, το ξέσπασμα της προκάλεσαν για μία ακόμη φορά μηνύματα και σχόλια που δέχτηκε στα social media και αφορούσαν το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Με μια αιχμηρή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της, ενώ παράλληλα τόνισε πως η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πώς μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά; Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις; Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών).

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μίνα Αρναούτη: Φοβάμαι τους φανατισμένους οπαδούς του Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: “Όταν βγήκε το πόρισμα για τον Παντελίδη ένιωσα δικαίωση”

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο

Οικογένεια Παντελή Παντελίδη: οι πρώτες αντιδράσεις μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

 

Σχετικά άρθρα