Παστέλ σκιές: Το make up trend του φθινοπώρου!

Έχουμε φτάσει στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και αρχίζουμε να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με… αργούς ρυθμούς! Και αν αναρωτιέσαι πώς να βαφτείς για τη βραδινή σου έξοδο, σου έχουμε τη λύση: παστέλ σκιές! Οι αγαπημένες μας παστέλ σκιές σε διάφορες αποχρώσεις είναι στη μόδα!

Τι χρώματα να επιλέξεις; Εξαρτάται το στιλ σου, το γούστο σου, την περίσταση αλλά και εντέλει τις… πρώτες ύλες που έχεις στην κασετίνα σου!

Δες παρακάτω τις προτάσεις μας και εμπνεύσου για τις δικές σου επιλογές σου!

Λιλά

Το λιλά παστέλ χρώμα σκιάς είναι ένα… σχεδόν κλασικό χρώμα που ταιριάζει αρκετά σε σχεδόν όλες τις επιδερμίδες! Τονίζει ιδιαίτερα τις πιο σκουρόχρωμες και είναι ιδανικό για να τονίσει το καλοκαιρινό σου μαύρισμα αυτό το διάστημα!

https://www.instagram.com/p/B1FF_4qlHAp/?utm_source=ig_web_copy_link

Πορτοκαλί με κίτρινο

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει επίσης σε όλες. Αν επιλέξεις ένα έντονο πορτοκαλί και το συνδυάσεις και με κίτρινο, τότε θα έχεις ένα εκθαμβωτικό και πολύ τολμηρό μακιγιάζ που δεν θα περάσει απαρατήρητο! Όπως και το μοβ – και πολύ περισσότερο- αναδεικνύει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα!

https://www.instagram.com/p/B1uAARgF4KY/?utm_source=ig_web_copy_link

Πολυχρωμία

Για σένα που δεν φοβάσαι τα χρώματα, η παρακάτω εμφάνιση είναι ιδανική! Μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις στα μάτια σου και να δώσεις μια… χρωματική πανδαισία στην εμφάνισή σου! Το ροζ ταιριάζει υπέροχα με το πράσινο αλλά και με το κίτρινο!

https://www.instagram.com/p/B19AeyOpe6t/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαχρονικό nude

Αν κανένα από τα παραπάνω δεν σε εκφράζει και πιστεύεις κιόλας ότι δεν μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου (καθώς δεν έχεις γνώσεις make up artist), τότε μπορείς να επιλέξεις μια πιο safe επιλογή, η οποία ωστόσο ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι ιδιαίτερα σικάτη: nude παστέλ αποχρώσεις.

Αντί για σκιές στο χρώμα του δέρματος, μπορείς να επιλέξεις αποχρώσεις σε απαλό ροζ και πορτοκαλί που αναδεικνύουν το μαύρισμά σου και τονίζουν διακριτικά το βλέμμα σου!

Για να απογειώσεις την εμφάνισή σου, μπορείς να βάλεις λίγο πιο έντονο ροζ στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, όπως φαίνεται παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/BxQKEucgoEH/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 5 πιο πολύχρωμα καλοκαιρινά look για τα μάτια σας!

Η εκκεντρική τάση της εποχής: Πώς να φορέσεις τις φλούο σκιές

Beauty tips: Πώς να συνδυάσεις τις σκιές των ματιών σου για το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα;

 

Σχετικά άρθρα