Το στιλ της Κυριακής

Κυριακή σήμερα, ο καιρός έχει λίγο δροσίσει, ειδικά το πρωί και το βράδυ. Αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, τότε μπορούμε να σου δώσουμε μερικές κατευθύνσεις για το στιλ της Κυριακής. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα χρώματα είναι αυτά που θα φορεθούν πολύ αυτό το διάστημα, οπότε τόλμησε τους έντονους συνδυασμούς!

Τι κομμάτια να βρεις από την ντουλάπα σου; Πέρα από τα χρωματιστά ή τα μονόχρωμα σε έντονους χρωματισμούς, ιδανικά για αυτήν την εποχή είναι είτε οι μακριές φούστες είτε τα παντελόνια και οι παντελόνες.

Δες τις προτάσεις μας και φτιάξε το δικό σου στιλ της Κυριακής

Ριγέ παντελόνι

Το ριγέ είναι ακόμα στη μόδα. Αν έχεις ριγέ παντελόνι, τότε τώρα είναι η ευκαιρία να το φορέσεις για τη βόλτα σου, ακόμα και το βράδυ! Συνδυάζεται άψογα με ένα απλό ή με ένα πιο καλό λευκό τοπ, ανάλογα με την περίσταση!

https://gr.pinterest.com/pin/190769734200343005/

Μονοχρωματικά look

Το έχουμε ξαναπεί, τα μονοχρωματικά λουκ είναι της μόδας τώρα στις αρχές του φθινοπώρου. Μπορείτε, επομένως, να τολμήσετε να φορέσετε ένα χρώμα από πάνω έως κάτω! Επιλέξτε ό,τι χρώμα σας αρέσει και είναι σίγουρο ότι θα κάνετε εντύπωση!

https://gr.pinterest.com/pin/664351382510547719/

Τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί

Το color-blocking είναι επίσης της μόδας σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις φούξια με έντονο πράσινο αλλά και μεγάλο πουά! Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα ανάλογα… πολύχρωμα μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις!

https://gr.pinterest.com/pin/819866307140192668/

Φαρδιές γραμμές

Οι φαρδιές γραμμές και τα άνετα ρούχα είναι πολύ της μόδας αυτό το διάστημα. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις μια φαρδιά ολόσωμη φόρμα για την πρωινή ή την απογευματινή σου βόλτα! Θα είσαι και άνετη και στιλάτη!

https://gr.pinterest.com/pin/350506783494978794/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Παστέλ σκιές: Το make up trend του φθινοπώρου!

Το στιλ του Σαββάτου

 

 

 

Σχετικά άρθρα