Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Οι τελευταίες του στιγμές

Πέθανε τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας.  Στις 4:30 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για το περιστατικό με τον Λαυρένη Μαχαιρίτσα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Δεν είναι πια κοντά μας

Εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος ουσιαστικά διαπίστωσε ότι ήταν ήδη νεκρός. Στη συνέχεια, το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

«Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

https://www.instagram.com/p/BbW59zHDFM5/

Η τελευταία του συναυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ ειδοποίησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ενώ είχε προγραμματιστεί και συναυλία τους για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πέθανε ο θρυλικός φωτογράφος που αγάπησε τις γυναίκες, Πέτερ Λίντμπεργκ

Πέθανε η 9χρονη κόρη του Λουίς Ενρίκε – Το σπαρακτικό μήνυμα

Πέθανε ο φίλος και βιογράφος του Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Σχετικά άρθρα