Στην Ελλάδα η σέξι Kate Upton – Με μαγιό σε σκάφος

Η Kate Upton κάνει διακοπές στην Ελλάδα και δεν είναι έτοιμη να πει… αντίο στο καλοκαίρι, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης σε σκάφος φορώντας μαγιό σε χρώματα άσπρο και μπλε.

Το όμορφο μοντέλο κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη χώρα μας. «Ρουφώντας τον ελληνικό ήλιο», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B2KL0FmnEPR/

Σε μια άλλη φωτογραφία από τις διακοπές της, η Άπτον, διευκρίνισε ότι «ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου να δω την Ακρόπολη. Είναι γνωστό ως βασικό σύμβολο της ελληνικής κληρονομιάς και μεγαλείου».

Είναι τόσο ευτυχισμένη που είναι στην Ελλάδα

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι επιτέλους σε θέση να το δω από κοντά! Μου αρέσει να μαθαίνω για τον πολιτισμό και την ιστορική αξία που προσφέρουν αυτά τα καταπληκτικά μνημεία. Αισθάνομαι ευλογημένη που εξερευνώ τόσο μεγάλη ομορφιά εδώ στην Ελλάδα», έγραψε η Kate Upton.

https://www.instagram.com/p/B2M39vmDY1M/

Θυμίζουμε πως η σαγηνευτική Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο το 2018 την κόρη της, Ζενεβιέβ. Είναι ο… καρπός του γάμου της με τον Αμερικανό παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ (των Detroit Tigers).

https://www.instagram.com/p/B2E8FnSnhMk/

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Kate Upton: Η… τολμηρή εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη την κοιλιά

Παντρεύτηκε η Kate Upton: Θρηνεί ο αντρικός πληθυσμός!

Σχετικά άρθρα