Η Αντζελίνα Τζολί ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της: Πώς τα καταφέρνει;

Καθώς τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί μεγαλώνουν και αρχίζουν να φεύγουν από το σπίτι, η ίδια «ανακαλύπτει» εκ νέου τον εαυτό της και επιστρέφει στην ενεργό δράση και την υποκριτική.

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ εκτός από τον Μάντοξ, έχουν μαζί τον 15χρονο Παξ, την 14χρονη Ζαχάρα, την 13χρονη Σίλο και τα 11χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

https://www.instagram.com/p/B1WnfG5I1CC/

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό HELLO η 44χρονη ηθοποιός είπε ότι «όταν  τα παιδιά είναι μικρά αισθάνεσαι περισσότερο μαμά. Όταν όμως φτάνουν στην εφηβεία αρχίζεις να θυμάσαι τη δική σου εφηβεία. Βλέπεις να πηγαίνουν στα κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας και εσύ».

Ηθοποιός ή σκηνοθέτης;

Η Άντζι συνέχισε: «Βρίσκομαι σε αυτή τη διασκεδαστική στιγμή, όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου». Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να επικεντρωθεί πλέον περισσότερο στην υποκριτική, διότι η σκηνοθεσία απαιτεί να βρίσκεται περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/B2KTy0jIgGZ/

«Ασχολούμαι περισσότερο με την υποκριτική απ’ ότι με τη σκηνοθεσία, επειδή η οικογένεια μου με χρειάζεται κοντά της, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια η σκηνοθεσία και ανυπομονώ να το ξανακάνω, όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αντζελίνα Τζολί: Ποια είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που δίνει στις κόρες της;

Μπραντ Πιτ: Ο ελκυστικός σταρ του Χόλιγουντ που έκανε σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές του – Ο αλκοολισμός, το ηχηρό διαζύγιο και η… δεύτερη ευκαιρία

Σχετικά άρθρα