Νταϊάνα Ρος: Περιπέτεια επί σκηνής – Άφωνοι οι θεατές

Το διασκέδασε η Νταϊάνα Ρος με έναν μεθυσμένο θαυμαστή της, ο οποίος ενώ εκείνη τραγουδούσε, αυτός ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να χορεύει, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ την τραγουδίστρια.

Μάλιστα, το Page Six στην ηλεκτρονική του μορφή δημοσίευσε βίντεο με το περιστατικό, στο οποίο φαίνεται ο μεθυσμένος άντρας να χορεύει.

https://www.instagram.com/p/B2SNw1OJ0Ex/

Άφωνοι οι θεατές

Aπό την άλλη, η Νταϊάνα Ρος τον χειρίζεται με επαγγελματισμό και απομακρύνθηκε από κοντά του χαμογελώντας. Τελικά στη σκηνή ανέβηκαν άντρες της ασφάλειας της εκδήλωσης.

Απομάκρυναν τον άντρα, ο οποίος συνέχισε να χορεύει. «Δεν φάνηκε, η Ρος ή η εκδήλωση να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας», δήλωσε στο περιοδικό ένας από τους θεατές που έζησαν το περιστατικό.

https://www.instagram.com/p/B1PJFhZgaQp/

Της έχει συμβεί ξανά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει παρόμοιο περιστατικό από θαυμαστές της. Τον Μάρτιο μια ντραγκ κουίν βρέθηκε σε ένα από τα σόου της τραγουδίστριας.

Την πλησίασε και άρχισε να την σπρώχνει. Η Ρος έσπρωξε το χέρι και επίπληξε την θαυμάστρια μέχρι να παρέμβει η ασφάλειά της για να την απομακρύνει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη νευρική ανορεξία: Παραλίγο να πεθάνει

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι διπολική: Η συγκινητική ανάρτηση

Σχετικά άρθρα