Πάνος Καλλίδης: Σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ εναντίον του

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην ελληνική σόουμπιζ μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη σχετικά με τη σεξουαλικότητα και συγκεκριμένα, την ομοφυλοφιλία.

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού εξέφρασε την άποψή του για το εν λόγω ζήτημα.

Στην ερώτηση «Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;», απάντησε: «Μακριά από εμάς… Την έχω σκεφτεί, ναι». Για να συνεχίσει: «Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου».

Μάλιστα, τόνισε, πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλοφίλων. «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…».

https://www.youtube.com/watch?v=lgQo-5_vgQQ

Η ελληνική σόουμπιζ εναντίον του

Πρώτη στην αντεπίθεση ήταν η Μαίρη Συνατσάκη. Με μια σειρά από Instastories στα οποία έκανε λόγο για «τη βλακεία της ημέρας από τον Πάνο Καλίδη» εναντιώθηκε στον τραγουδιστή. Ενημέρωνε επίσης για μια γραμμή ψυχολογικής στήριξης των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Και η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ».

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω… Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν αρρώστια και μακριά από εμάς ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

https://www.instagram.com/p/BjK3j7XndkA/

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, επίσης μέσω Instagram,  σχολίασε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

Επίσης, η Δανάη Μπάρκα ήταν εξίσου επιθετική και σχολίασε καυστικά την αφίσα που είναι ο Πάνος Καλίδης μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πετρέλη και τον Tus στο κέντρο που θα εμφανίζονται.

Η απάντηση του Πάνου Καλλίδη

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να πάρει θέση δημόσια.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μια έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

https://www.youtube.com/watch?v=61qMV014H_Y

Παράλληλα, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) παραχώρησε συνέντευξη στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και απάντησε για την έντονη κριτική που δέχτηκε από όλη τη σόουμπιζ.

«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπούν, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία», σχολίασε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε – Η καταγγελία ότι υπήρχαν ελπίδες, τα αντάρτικα τραγούδια και η τελευταία συναυλία που έδωσε 

Ρίκι Μάρτιν: Ο… καυτός τραγουδιστής της ποπ που εξομολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος- Η ομοφοβία στη νεαρή ηλικία, τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και ο σύζυγός του

Σχετικά άρθρα