Τάκης Σπυριδάκης: Η μάχη με τον καρκίνο, η απώλεια που του στοίχισε και τα συγκινητικά μηνύματα

Πέθανε ο Τάκης Σπυριδάκης αφού τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και άφησε εποχή με τις μοναδικές του συμμετοχές σε διαφημίσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

https://www.youtube.com/watch?v=H0v10uu_Zlc

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε

Ο ίδιος είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στην εκπομπή «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έμεινε για 52 ημέρες στο νοσοκομείο δίνοντας τη δική του μάχη.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως από το πλευρό του δεν έλειπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον οποίο συνδεόταν με στενή φιλία.

https://www.youtube.com/watch?v=B84WUsjrrG8

Η απώλεια της αδερφής του

Πριν από τρία χρόνια, είχε μιλήσει για την απώλεια εκείνη που του είχε στοιχίσει όσο τίποτα. Ήταν ο θάνατος της αδερφής του.

«Η απώλεια της αδερφής μου ήταν μια από πιο δύσκολες στιγμές… ήταν ένα μεγάλο γεγονός για εμένα. Δεν ήταν ξαφνικό, ήταν αναμενόμενο. Ήμασταν δυο αδέρφια. Μου κόστισε πολύ».

Τα συγκινητικά μηνύματα

Σε αυτές ενσάρκωσε τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας, ο οποίος έπαιζε «παιχνίδια» με τους παράγοντες και έφερε τη μεγάλη μεταγραφή, τον θρυλικό Πίου.

Πολλοί συνάδερφοι και φίλοι του όπως η Σεμίνα Διγενή και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media, επιθυμούν να πουν το δικό τους «αντίο» στον γνωστό ηθοποιό.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

O Τάκης Σπυριδάκης συγκλονίζει: “52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο τα είδα όλα”!

Πέθανε ο Νάνος Βαλαωρίτης: Γιατί τα τελευταία του ποιήματα ήταν γεμάτα οργή;

Σχετικά άρθρα