Αθηνά Ωνάση: Το άγνωστο δράμα της που οδήγησε στο διαζύγιο

Το δημοσίευμα πορτογαλικού περιοδικού προκαλεί αίσθηση σχετικά με το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση που οδήγησε στο διαζύγιο με τον Αλβάρο.

Αν και έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τον χωρισμό της, ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον από μερίδα του Τύπου.

Οι άγνωστες λεπτομέρειες

Την ώρα που η ίδια ζει σχεδόν απομονωμένη σε μια κωμόπολη της νότιας Ολλανδίας και ο Αλβάρο έχει παντρευτεί ξανά, ένα πορτογαλικό περιοδικό ισχυρίζεται πως μερικές άγνωστες λεπτομέρειες που έζησε η Αθηνά, ήταν η αρχή του τέλους της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό, η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Έκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Η αρχή του τέλους

Βέβαια, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, στις αρχές της σχέσης τους, ο Βραζιλιάνος ήταν πιστός στην Αθηνά, καθώς είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά από δύο χρόνια γάμου, όταν η «χρυσή» κληρονόμος φέρεται να είχε μια αποβολή.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αθηνά Ωνάση: Οι… καυτές, ερωτικές ορέξεις του Αλβάρο με φίλους του

Έρχεται η Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα έπειτα από 12 χρόνια!

Μάρτα Ορτέγκα: Η μικρότερη κόρη του ιδιοκτήτη των Zara που δούλευε ως πωλήτρια- Ο υπερπολυτελής γάμος, η φιλία με την Αθηνά Ωνάση και ο έρωτας των γονιών της

Σχετικά άρθρα