Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο δικαστικός «πόλεμος»

Για τις 29 Νοεμβρίου μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, την οποία διεκδικούν οι δύο κόρες της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου.

Ο δικαστικός «πόλεμος» που ξέσπασε ανάμεσα στις δυο κόρες της ηθοποιού, έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να εκδικαστεί η υπόθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου κατά της αδερφής της, Μάρθας, σχετικά με τη διαχείριση του σπιτιού.

Τα εξώδικα… βροχή

Ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ζήτησαν αναβολή την οποία και κέρδισαν.

Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε στείλει εξώδικο στην αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου ζητώντας της αντίγραφο κλειδιών ώστε να μπορεί εκείνη να δείχνει το σπίτι σε πιθανούς αγοραστές.

Και εκείνη απάντησε με εξώδικο ζητώντας από τη Μαρία Ελένη για να βρουν μία μέση λύση για το ποιος θα πληρώσει τα 23 χιλιάρικα ευρώ των κοινόχρηστων του σπιτιού, και τότε ξεκίνησε ένας κύκλος με εξώδικα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη για την ημέρα που πέθανε

Ζωή Λάσκαρη: Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατό της (φωτός)

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη: “Κάθε βράδυ ανάβουμε τα φώτα στο καμαρίνι της μητέρας μου”

Σχετικά άρθρα