Το στιλ της Δευτέρας

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα και το στιλ της Δευτέρας πρέπει να ταιριάζει με τον καιρό, τη διάθεσή σας και φυσικά με την εκάστοτε περίσταση!

Τι να φορέσετε σήμερα; Μπορείτε να αρκεστείτε σε κλασικά κομμάτια, όπως ένα τζιν ή μια ντένιμ φούστα που είναι απλά αλλά σικάτα. Για πιο απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις μπορείτε να προτιμήσετε ένα ασπρόμαυρο σύνολο ή μια σατέν φούστα!

Δείτε τις προτάσεις μας και εμπνευστείτε για το δικό σας στιλ!

Pencil φούστα

Η pencil φούστα είναι ιδανική για το γραφείο αλλά και για μια απογευματινή ή βραδινή έξοδο! Επιλέξτε την κατάλληλη pencil ανάλογα με τον σωματότυπό σας! Αν έχει σκίσιμο, κολακεύει περισσότερο εσάς που έχετε λίγες παραπάνω καμπύλες και δεν θέλετε να… κολλάει σε σημεία που έχετε περισσότερο όγκο. Για να απογειώσετε το στιλ σας, συνδυάστε τη με κόκκινα αξεσουάρ!

https://gr.pinterest.com/pin/721631540272784451/?nic=1

Total denim

Το total denim outfit είναι πάντα της μόδας και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και όλους τους σωματότυπους ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες!

https://gr.pinterest.com/pin/259027416045462524/

Σατέν φούστα

Το έχουμε ξαναπεί: η σατέν φούστα είναι της μόδας και δεν φοριέται μόνο βράδυ! Μπορείς να τη φορέσεις όλη μέρα και να τη συνδυάσεις άψογα με ένα t-shirt και αθλητικά! Με πιο καλή μπλούζα ή πουκάμισα και γόβες ή πέδιλα, μπορείς να τη φορέσεις στο γραφείο ή σε μια βραδινή έξοδο!

https://gr.pinterest.com/pin/2392606039718295/

Σχετικά άρθρα