Γιάννης Ζουγανέλης: «Η απώλεια του Λαυρέντη ήταν βίαιη. Γι’ αυτό μας κόστισε πολύ»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς θρηνεί την απώλεια του φίλου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και σε διάφορες συνεντεύξεις του έχει αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρειες τόσο για το μοιραίο βράδυ όσο και για τα όσα ετοίμαζε ο Μαχαιρίτσας πριν ο θάνατος του «αλλάξει» τα σχέδια.

Στο περιοδικό People της Κυριακής ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Λαυρέντη λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο.

«Μια μέρα πριν από το δυσάρεστο αυτό γεγονός, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε «Σήμερα το βράδυ θα δω στην τηλεόραση τον Ναδάλ που παίζει στο τέννις. Στις 12 ξεκινά ο αγώνας». Η γυναίκα του, η Ελένη, μου είπε ότι μέχρι τις 3 το πρωί έβλεπε τον αγώνα. Και μετά ήρθε αυτός ο βίαιος θάνατος».

Σε νέα του συνέντευξη, αυτή τη φορά στον Δημήτρη Δανίκα για το Πρώτο Θέμα, ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε μια ακόμα αποκάλυψη. Μία που αφορά στο νέο δίσκο που ετοίμαζε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος και θα κυκλοφορήσει με την επιμέλεια του ιδίου.
«Πρέπει να πάω (στη γυναίκα και τα παιδιά του) για να διαχειριστούμε και να λύσουμε μερικά πραγματάκια. Να κανονίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες με την έκδοση του τελευταίου έργου του. Φυσικά το έχει γράψει (το άλμπουμ) και όλα τα καινούρια του τραγούδια τα έχει ηχογραφήσει. Είναι έτοιμα. Μου έβαλε να ακούσω τρία από αυτά και σε βεβαιώ είναι σπουδαία. Θα σκίσει το άλμπουμ. Βάζω στοίχημα».

Παράλληλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στη διαφορά του συναισθήματος ανάμεσα στην απώλεια του Σάκη Μπουλά το 2014 και σε αυτή τώρα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Η απώλεια του Λαυρέντη ήταν βίαιη. Γι’ αυτό μας κόστισε πολύ. Γι’ αυτό σοκαριστήκαμε. Γι’ αυτό ακόμα να συνέλθουμε. Αντιθέτως με τον πολυαγαπημένο Σάκη Μπουλά, που όταν εγκατέλειψε αισθανθήκαμε πως έτσι λυτρώθηκε. Δεν θέλαμε να ζει μαζί μας και ο ίδιος να βιώνει καθημερινά τη σωματική του παρακμή».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε – Η καταγγελία ότι υπήρχαν ελπίδες, τα αντάρτικα τραγούδια και η τελευταία συναυλία που έδωσε 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

 

Σχετικά άρθρα