Σεπτέμβριος 2019: Τι ευνοείται για έναν Ταύρο; Καριέρα ή έρωτας;

Για τον Σεπτέμβριο, για έναν Ταύρο, ευνοούνται εργασία – καριέρα και υγεία. Από την άλλη, δοκιμάζονται διασκέδαση, δημιουργία και έρωτας.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην αισθηματική τους ζωή και μόνο μετά τα μισά μπορείτε να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, στο πώς να ωθήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας!

Καθώς η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης του σπιτιού σας, της εργασίας και ο Ερμής των οικονομικών σας από την δουλειά, το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται να είναι πολύ πιο προσοδοφόρο για σας, παρόλο που αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες.

Για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα, θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά, να κάνετε πολύ προσεκτική επιλογή δραστηριοτήτων που θα εμπλακείτε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές ως προς τις αντικειμενικές δυνατότητες να παράγετε το εισόδημα που θα θέλατε.

Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, όντας υπάλληλοι, προκειμένου να προβληθείτε και να έχετε πιθανότητες καλύτερων εισοδημάτων, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους, αλλά και ανωτέρους, ιδίως προς το τέλος του μήνα.

Εάν είστε άνεργοι, χρειάζεται αρκετή προσοχή στις κινήσεις σας, γιατί, λόγω των οικονομικών σας απαιτήσεων, μπορεί να κλείσετε σημαντικές πόρτες και να χάσετε ευκαιρίες. Εισοδήματα που προέρχονται από συνεργασίες σας με πελάτες από το εξωτερικό μπορεί να παρουσιάσουν μείωση προς το παρόν. Στο άμεσο μέλλον όμως, θα βελτιωθούν τα εισοδήματα σας από την πηγή αυτή και πάλι.

Πηγή: astroblock.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πανσέληνος: Ποια ζώδια είναι ρομαντικά και ποια… σεληνιάζονται;

Με ποια ζώδια «κουμπώνει» τέλεια ένας Ιχθύς;

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Σχετικά άρθρα