Δίδυμος σε σχέση vs single: Πότε λειτουργεί καλύτερα;

Κατά το πρώτο μισό του μήνα ήσαστε μάλλον μελαγχολικοί, με το μυαλό σας στραμμένο στο παρελθόν, αποτραβηγμένοι από τον κόσμο και απογοητευμένοι από την αγάπη και τις σχέσεις.

Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κλείσετε όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της συναισθηματικής σας ζωής, όσο τουλάχιστον συνεχίζουν να σας πονάνε.

Σε σχέση

Επίσης, εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή ένα γάμο που έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξετε τους τίτλους τέλους για να ηρεμήσετε.

Κάποιοι Δίδυμοι θα σκεφτούν, και ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους, ίσως δε και να το υλοποιήσουν μέσα στο μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές απόψεων, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, έχει περάσει η Αφροδίτη στον τομέα της, στον οίκο του έρωτα και των σχέσεων, ταυτόχρονα με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας. Έτσι θα επιστρέψει, με αργούς βέβαια ρυθμούς, το χαμόγελο στα χείλη σας.

Ελεύθεροι

Εάν είστε ελεύθεροι, θα δείτε την όρεξη σας για κατακτήσεις και καινούργιες γνωριμίες να αναβιώνει και θα είστε πλέον ενεργοί στην συναισθηματική σκακιέρα. Είναι η κατάλληλη εποχή να πλησιάσετε κάποιον που σας αρέσει και να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας έχουν το αβαντάζ να γνωρίζουν καλά το ταίρι τους, οπότε γνωρίζουν πώς να ανάψουν την ερωτική φλόγα και να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να είναι ήρεμο, ερωτικό και αρμονικό, μια απολαυστική περίοδος με τον σύντροφο της ζωής σας.

Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο τις τελευταίες μέρες του μήνα, λόγω του δύσκολου πλανητικού σκηνικού. Αποφύγετε εξωσυζυγικές σχέσεις, περίπλοκες ερωτικές σχέσεις και μπερδεμένα συναισθήματα ή σχέσεις, που να αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη.

Πηγή: astroblock.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζώδια και κεραυνοβόλος έρωτας: Ποια… πέφτουν με την πρώτη ματιά;

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Σχετικά άρθρα