Γιατί ο Σεπτέμβριος δεν είναι εύκολος μήνας για έναν Καρκίνο;

Από επαγγελματικής άποψης, ο Σεπτέμβριος δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος μήνας. Έχετε προετοιμαστεί για άγχη, διαπληκτισμούς με συνεργάτες, στενοκεφαλιές, συγκρούσεις απόψεων και αναμέτρηση των «εγώ» σας.

Η φάση αυτή μπορεί να καταλήξει άχαρα, να προσθέσει στρες σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη περίοδο και να αποσπάσει την προσοχή σας από τα πραγματικά σημαντικά.

Γιατί δεν είναι εύκολος μήνας;

Οι αμοιβές σας μπορεί να σας δυσαρεστήσουν και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε περίπλοκες καταστάσεις με συνεργάτες, που θα έχουν την διάθεση να σας κοντράρουν.

Αλλά με το να μπείτε σε μια διαδικασία αντιπαραθέσεων δεν θα καταφέρετε τίποτε ουσιαστικό. Συνιστάται να βρείτε συμμάχους, αντί να δημιουργείτε εχθρούς και να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους με την εργοδοσία, με ένα πολιτισμένο και πιο διπλωματικό τρόπο.

Ίσως να φλερτάρετε με την ιδέα να παρακολουθήσετε μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο και να καλύψετε τυχόν κενά, κάτι που θα βελτιώσει τη δυνατότητα σας να αναζητήσετε μελλοντικά μια καλύτερη θέση εργασίας.

Προσέξτε!

Δεν είναι, ωστόσο, η κατάλληλη χρονική στιγμή για ριζοσπαστικές κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πληθώρα πλανητών ενεργοποιούν τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (θεμέλια της ύπαρξης σας). Είναι πολύ καλύτερα να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα πολεμοφόδια στα χέρια σας και να αλλάξετε επαγγελματικά πλάνα

Έτσι, θα είστε έτοιμοι να δράσετε, όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Αναφορικά, δε, με τα οικονομικά σας, δεν αναμένεται μεγάλη διαφοροποίηση στα εισοδήματά σας. Ίσως να υπάρξουν υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών, αλλά προς το παρόν θα παραμείνουν σε επίπεδο των υποσχέσεων.

Προσέξτε τη διαχείριση σας και περιορίστε κατά το δυνατόν τα έξοδα σας, λοιπόν, μέχρι να καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Πηγή: astroblock.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια ζώδια έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας;

Μάθε για τους 9 τύπους ψυχής και βρες τον δικό σου

Δες τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που τα είδες

Ζώδια και φιλία: Τι… τρώγεσαι να πεις αλλά δεν τολμάς;

Σχετικά άρθρα