Λέων: Η ερωτική ζωή για τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου

Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες για τη συναισθηματική και ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας και αυτό αυτόματα θα οδηγήσει, σε απογοητεύσεις και ένα καταρρακωμένο «εγώ».

Είστε τόσο εγωκεντρικοί την περίοδο αυτή, επικεντρωμένοι απόλυτα στις «ανάγκες» και τις επιθυμίες σας, οι οποίες δεν σας «βγαίνουν» όπως θα θέλατε, που θα αλλάξετε τα φώτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους και γνωστούς.

Αξίζει δεύτερη ευκαιρία μια σχέση του παρελθόντος;

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, που θα βιαστούν να μπουν σε μια σχέση, για να μην είναι μόνοι, είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα παραπλάνησης, καθώς άλλο θα λένε τα λόγια και άλλα πράγματα θα μαρτυρούν οι πράξεις του νέου τους συντρόφου.

Μην βιάζεστε να κάνετε άλματα σε ένα αρχικό στάδιο μιας σχέσης. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, για να μην πληγωθείτε αργότερα. Εάν σκέφτεστε, δε, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση του παρελθόντος, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσει.

Πώς να αξιοποιηθεί η εξαιρετική ευκαιρία;

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον, ίσως και συναρπαστικό, σίγουρα όμως γοητευτικό, που μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις από μια τελείως διαφορετική οπτική από εσάς.

Η διαφορετική αυτή φιλοσοφία ζωής ίσως σας φανεί ενδιαφέρουσα στην αρχή, καθώς θα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πράγματα, αλλά θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί για την συνέχεια, διότι ίσως να μην μπορέσετε να τα βρείτε μακροπρόθεσμα.

Πάντως, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τη θετική περίοδο του Σεπτεμβρίου, για να κλείσετε μικρά ή μεγαλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν.

Πηγή: astroblock.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Έχεις ιδέα ποια είναι τα 5 πιο ισχυρά ζώδια;

Τι είναι αυτό που σε κάνει απόμακρο και ψυχρό στους άλλους;

Σχετικά άρθρα