Τζίτζι Χαντίντ: Τι έκανε όταν της έσπασε το τακούνι στην πασαρέλα (ΒΙΝΤΕΟ);

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι επαγγελματίας μοντέλο, πράγμα που το απέδειξε με την αναποδιά που της έτυχε, πρόσφατα, ενώ βρισκόταν πάνω στην πασαρέλα του Marc Jacobs.

Η 24χρονη καλλονή ενόψει της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης παρευρέθηκε στην επίδειξη του εν λόγω οίκου και μάλιστα, περπάτησε για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που το τακούνι της ξαφνικά έσπασε.

https://www.instagram.com/p/B2ahQEwHKh9/?utm_source=ig_web_copy_link

Το μικρό ατύχημα της Τζίτζι Χαντίντ, όπως εξήγησε η στιλίστρια του οίκου, συνέβη λίγο πριν το πρώτο opening του τέλους της επίδειξης και με τον χρόνο να πιέζει, δεν υπήρχε άλλη λύση παρά να περπατήσει ξυπόλητη.

«Αν δείτε φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση, φορούσε ψηλές ασημένιες κάλτσες και λευκά δερμάτινα mules, και επειδή βρισκόμασταν σχεδόν λίγο πριν το τέλος της επίδειξης, δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσαμε να κάνουμε, παρά να τη βγάλουμε έξω ξυπόλητη, και έτσι και κάναμε, ήταν πολύ φυσική» δήλωσε η στιλίστρια σε ανάρτηση της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B2WJVZEhUfW/?utm_source=ig_web_copy_link

Επιβεβαιώνοντας την στιλίστριά της, η Τζίτζι Χαντίντ έκανε λόγο για μία «μαγική εμπειρία, την οποία απόλαυσε εξαιτίας ενός μικρού απρόσμενου ατυχήματος».

«Ήταν σαν ένα όνειρο, ευχαριστώ που συμμετείχα σε ένα από τα πιο υπέροχα shows που έχω δει πότε μου» πρόσθεσε το μοντέλο ενώ τόνισε πως ακόμα και «μέσα από τις αναποδιές είναι δυνατόν να συμβούν όμορφα πράγματα».

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+1 tips ομορφιάς από την Τζίτζι Χαντίντ

Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ: «Δεν ξαναπάω στη Μύκονο. Με λήστεψαν»

Ο οίκος Prada «εξαφάνισε» τα φρύδια της Τζίτζι Χαντίντ

Τζίτζι Χαντίντ: Η φωτογραφία από τη Μύκονο με το 1 εκατ. likes!

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ: Οι Παλαιστίνιες «Καρντάσιαν», οι… αγορασμένες καριέρες και το bullying για τα κιλά!

 

Σχετικά άρθρα