Μπέτυ Λιβανού – Νίκος Γαλανός: Συνεργάζονται ξανά 40 χρόνια μετά!

Μπέτυ Λιβανού και ο Νίκος Γαλανός υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα κινηματογραφικά ζευγάρια και τώρα πρωταγωνιστούν ξανά μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Ερωτας μετά», που έκανε πρεμιέρα στον Alpha.

https://www.instagram.com/p/B2RtXPGArEI/?utm_source=ig_web_copy_link

To 1972 γυρίστηκε από τη Φίνος Φιλμ η ταινία «Η αμαρτία της ομορφιάς», σε σκηνοθεσία και σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη. Η Μπέτυ Λιβανού, μια φτωχή κοπέλα η οποία έχει αναδειχθεί σε καλλιστεία, παντρεύεται τον νεαρό εφοπλιστή Αλέκο Βλαστό (Νίκος Γαλανός). Η μητέρα του όμως -τον ρόλο έπαιξε αριστουργηματικά η Τασσώ Καββαδία- δεν τη θέλει και κάνει τα πάντα να χωρίσει το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/B2E6G0MCNtu/?utm_source=ig_web_copy_link

Σαράντα επτά χρόνια μετά συναντιούνται ξανά στη σειρά «Έρωτας μετά»

Μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους ζητά απαντήσεις στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

Η αρχή γίνεται με ένα τροχαίο και δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια νωρίτερα, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μια απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη για την αλήθεια επιτακτική.

Οι χαρακτήρες στο σίριαλ «Ερωτας μετά»

Αντιγόνη Δούκα (Μπέτυ Λιβανού): Η μητέρα του Κωνσταντίνου Δούκα, που είναι το μοναδικό παιδί της, στο οποίο είναι νοσηρά κολλημένη. Διαχειρίζεται την οικογενειακή περιουσία που δημιουργήθηκε από τον σύζυγό της, Λύσανδρο Δούκα. Ο στόχος της; Η νύφη της Ηλέκτρα… Εάν ο γιος της είχε ερωμένη την Αννα, με την οποία βρισκόταν όταν έγινε το ατύχημα, το φταίξιμο ήταν της Ηλέκτρας. Όταν ο γιος της πέσει σε κώμα, η Αντιγόνη θα αναλάβει την εταιρεία, θα απολύσει προσωπικό και θα κάνει κόλαση τη ζωή της νύφης της

https://www.instagram.com/p/B2E6qQtCqF1/?utm_source=ig_web_copy_link

Λύσανδρος Δούκας (Νίκος Γαλανός): Ο επιχειρηματίας πατέρας του Κωνσταντίνου. Φιλόδοξος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Όλη του η ζωή ήταν η δουλειά του, μέχρι το σημείο που ύστερα από μια σοβαρή εγχείρηση κατάλαβε ότι χρειάζεται να ζήσει πραγματικά, έστω όσα χρόνια του απέμειναν. Πλέον έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη Μάγδα.

https://www.instagram.com/p/B2gumOhg0Mf/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Λόγω Τιμής» 20 χρόνια μετά: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα!

 

 

Σχετικά άρθρα