Τα looks ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα

Από το υπέροχο μακιγιάζ της Sara Sampaio, στο φυσικό μακιγιάζ με γυαλάδες της Elsa Hosk ανακαλύψτε παρακάτω τα ωραιότερα looks ομορφιάς που είδαμε αυτήν την εβδομάδα στο Instagram και εμπνευστείτε για τις δικές σας ξεχωριστές εμφανίσεις!

Φυσικό μακιγιάζ με γυαλάδες

Δεν χρειάζεται πολύ κόπο. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ σε nude διακριτικές αποχρώσεις και πρόσθεσε στο τέλος λάμψη στο πρόσωπό σου! Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

https://www.instagram.com/p/B2iDppZJsPq/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαγώνια γραμμή στα μάτια

Για πιο… εκκεντρικές εμφανίσεις, μπορείς να πειραματιστείς λίγο με τη γραμμή στα μάτια, όπως γίνεται με τα μοντέλα στις πασαρέλες! Το λευκό μολύβι ή η έντονη λευκή σκιά στη μέσα άκρη του ματιού προσδίδει πολύ έντονη λάμψη στο βλέμμα!

https://www.instagram.com/p/B2ZK_vKgblB/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια απλή πλεξούδα

Αν δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου ακόμα και για τη δουλειά, μια απλή πλεξούδα μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι και σοβαρή αλλά και… παιχνιδιάρικη! Και φυσικά ένα πανεύκολο χτένισμα που όλες μπορούμε να κάνουμε!

https://www.instagram.com/p/B2RkuQEAeQz/

Τόνισε το βλέμμα σου!

Με τη γραμμή πάνω από τα μάτια και την κατάλληλη μάσκαρα μπορείς να τονίσεις ακόμη περισσότερο το χρώμα των ματιών σου και να μεγαλώσεις τα μάτια σου!

https://www.instagram.com/p/B2e25owgjri/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόσο εκκεντρικές αλλαγές μπορείς να κάνεις στην εμφάνισή σου;

Αυτό είναι το κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Σχετικά άρθρα