Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε το ίδιο -σέξι- Versace φόρεμα 20 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

Ο ιταλικός οίκος φημίζεται άλλωστε για τα flashback σε παλιότερες δεκαετίες και εμβληματικές παρουσίες και ρούχα του που έγραψαν εποχή. Κάπως έτσι, η Στέφανι Σέιμουρ πάτησε το catwalk στην συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2019 πέρσι, ενώ στο παρελθόν τις επιδείξεις του Versace έκλεισαν η Κάρλα Μπρούνι, η Κλόντια Σίφερ, η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ.

Οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν και μετά τις Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ, που περπάτησαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «My Love Don’t Cost A Thing», τα φώτα στην πασαρέλα χαμήλωσαν… Στις οθόνες της επίδειξης εμφανίστηκε μια εικόνα της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση: «Οκ, Google, δείξε μου το “τζανγκλ” φόρεμα Versace» και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής φορώντας μια ανανεωμένη εκδοχή του φορέματος εκείνου που έκανε πάταγο 19 χρόνια πριν!

Το βαθύ ντεκολτέ παρέμεινε βασικό στοιχείο, όπως και το πριντ του φορέματος, ενώ αλλαγές υπήρξαν στον τρόπο που αυτό έπεφτε στο πλάι.

Η Λατίνα σταρ έχει αναδείξει άπειρες φορές το αψεγάδιαστο σώμα της, με τελευταίο παράδειγμα τις αποκαλυπτικές σκηνές της στη νέα ταινία Hustler. Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται μια στρίπερ και σε μία τουλάχιστον σκηνή, ο αισθησιακός της χορός αφήνει λίγα στη φαντασία. Το βράδυ της Παρασκευής, η Τζένιφερ Λόπεζ ήρθε να υπενθυμίσει στην showbiz πως παραμένει στην ίδια, απόλυτη φόρμα, όπως ακριβώς 19 χρόνια πριν.

https://www.instagram.com/p/B2pafbIgEzT/?utm_source=ig_web_copy_link

Το πράσινο «τζανγκλ» φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy

Ήταν το 2000 όταν η επιλογή της Τζένιφερ Λόπεζ από τον οίκο Versace, το διάσημο σήμερα «Τζανγκλ φόρεμα», δημιουργούσε την πρώτη viral εμφάνιση σταρ στην ιστορία του διαδικτύου. Πριν από την εκρηκτική Λατίνα, φαίνεται πως το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ είχαν φορέσει τόσο η ίδια η Ντονατέλα Βερσάτσε, όσο όμως και η Τζέρι Χάλιγουελ.

Εκείνο το φόρεμα κοσμούσε για χρόνια το μουσείο των μουσικών βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες ως και το 2012, ωστόσο σύμφωνα με το today.com, η Τζένιφερ Λόπεζ το ζήτησε πίσω και έτσι βρίσκεται πλέον βρίσκεται στην ντουλάπα της.

https://www.instagram.com/p/B2pR8pXgiTJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Κι αν αναρωτιέστε γιατί η τόση αναφορά στην Google, το φόρεμα αυτό, αλλά και ο τρόπος που το φόρεσε τότε η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να είναι υπεύθυνο για μια σημαντική εξέλιξη της μηχανής αναζήτησης. Έπειτα από την μαζική αναζήτηση για το φόρεμα της Λόπεζ τη βραδιά των Grammy, η εταιρία σκέφτηκε την εξέλιξη της αναζήτησης εικόνων στο διαδίκτυο.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε για το πράσινο φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ

https://www.instagram.com/p/B2pwf5aAbV_/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ήταν υπέροχο!» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της επίδειξης στο Μιλάνο, η Ντονατέλα Βερσάτσε. «Ο κόσμος είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση: έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Σήμερα ζούμε σε έναν τεχνολογικό κ όσμο, αλλά τότε, ένα γεγονός μπορούσε να προωθήσει μια νέα δημιουργία» σχολίασε η σχεδιάστρια.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντονατέλα Βερσάτσε: «Έχω χάσει τον έλεγχο του εαυτού μου εδώ και πολύ καιρό»

Οικογένεια Βερσάτσε: Οι περιπέτειες της πιο μοδάτης οικογένειας με τα αμύθητα πλούτη

Τζένιφερ Λόπεζ: Ό, τι λάμπει είναι… χρυσός;

Πώς είναι οι κοιλιακοί της Τζένιφερ Λόπεζ μετά από 9 μέρες χωρίς ζάχαρη;

Τζένιφερ Λόπεζ: Η σταρ από το φτωχικό Μπρονξ που κατέκτησε την κορυφή- Η φυγή από το πατρικό της, η σεξουαλική παρενόχληση, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι και η περιουσία των 400 εκατ. δολαρίων

 

Σχετικά άρθρα