Ιδέες μακιγιάζ για το ραντεβού με τον καλό σου!

Έχεις κανονίσει να βγεις ραντεβού με τον καλό σου, έχεις επιλέξει ένα εντυπωσιακό φόρεμα και δεν ξέρεις με τι μακιγιάζ να το… πλαισιώσεις; Μπορούμε να σου δώσουμε κάποιες ιδέες εμπνευσμένες από ένα τοπ μόντελ!

Το τοπ μόντελ Elsa Hosk μάς εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με υπέροχα μακιγιάζ και ιδέες για τα μαλλιά. Με κατακόκκινο κραγιόν, cat eye μακιγιάζ αλλά και μπρονζέ, σίγουρα θα καταφέρεις να… σαγηνεύσεις τον καλό σου, με το εντυπωσιακό μακιγιάζ σου!

Δες τις φωτογραφίες και εμπνεύσου!

Εντυπωσιακό βλέμμα με nude κραγιόν

Τόνισε τα μάτια σου με ένα μολύβι τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος στα βλέφαρα. Με τόσο έντονο βλέμμα, τα χείλη θα πρέπει να είναι λιγότερο τονισμένα με ένα nude κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/B2QS6Q2phAJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες μας και αναδεικνύει τέλεια τα χείλη σε ένα ραντεβού που θέλεις να σαγηνεύσεις τον άλλο και να τον προσκαλέσεις να σε φιλήσει!

Αν βάλεις και λίγο γκλίτερ στα μάτια σου, κάνεις την εμφάνισή σου πιο ρομαντική!

https://www.instagram.com/p/B1UY3LcJtcW/?utm_source=ig_web_copy_link

Nude μακιγιάζ

Αν δεν θέλεις να δείχνεις πολύ σέξι ή έτοιμη για όλα, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα nude, πιο… ήσυχο μακιγιάζ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και εντυπωσιακό! Κάνε focus στο βλέμμα σου για να τον σαγηνεύσεις και επίλεξε πορτοκαλί, ροζ ή χρυσές σκιές και ένα nude κραγιόν ή lip gloss για τα χείλη!

https://www.instagram.com/p/B2HAuKuJgdg/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B2XfK3lJj9L/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Σχετικά άρθρα