Μαντόνα: Σε ποιον προσέφερε εκατομμύρια για να κάνουν παιδί;

Η Μαντόνα φέρεται να ήταν πρόθυμη να πληρώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει ένα μωρό.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο καλαθοσφαιριστής Ντένις Ρόντμαν που εμφανίστηκε στο «The Breakfast Club» και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Μαντόντα το 1993, υποστηρίζοντας ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.

«Μου είπε στο τηλέφωνο: Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία. Της ρώτησα τι είναι αυτό. Ξέρεις ήθελε να…», ισχυρίστηκε ο 58χρονος Ρόντμαν. Μάλιστα, πρόταξε ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν αυτός, για να να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.

Θα τον πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια!

«Μου είπε ότι αν έμενε έγκυος θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την εικασία ότι και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, τη Λούρδι, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζαν Γιαμάν: Στην Αθήνα ο «Φτερωτός Θεός» – Χαμός στο αεροδρόμιο!

Έξω φρενών η Μαντόνα με ομογενή δημοσιογράφο: Η σκληρή κριτική

Μαντόνα: Το αποτυχημένο comeback της Βασίλισσας της Ποπ στη Eurovision, ο θάνατος που τη σημάδεψε, οι γυμνές φωτογραφίες και ο θυελλώδης έρωτας με τον Γκάι Ρίτσι που την έκανε «σκύλα»

Σχετικά άρθρα