Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της, η εθισμένη μητέρα της σε ουσίες και τα ερωτικά τρίο με τον πρώην σύζυγό της – Η περιπετειώδης ζωή αφού αποφάσισε να παρατήσει το σχολείο

Η Ντέμι Μουρ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Good Moorning America» του σταθμού ABC News και αναφέρθηκε στο νέο της βιβλίο ενώ περιέγραψε και τη στιγμή του βιασμού της.

Η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στην αυτοβιογραφία της διάσημης ηθοποιού με τίτλο «Inside Out», ένα απόσπασμα της οποίας διάβασε η δημοσιογράφος Νταϊάν Σόγιερ στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε.

https://www.instagram.com/p/BzGB2s0IZLl/

«Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία»

Η ηθοποιός τόνισε πως ήταν μόλις 15 χρόνων και πως ο βιαστής της πλήρωσε την αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί της. Μάλιστα, μόλις τελείωσε την πράξη του τη ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που σε π@@@@α για 500 δολάρια;». «Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία», έγραψε στο βιβλίο.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τη Μουρ αν πίστεψε τον βιαστή της, ότι δηλαδή πλήρωσε τη μητέρα της για να κάνει σεξ μαζί της. «Βαθιά μέσα στην καρδιά μου πιστεύω πως όχι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια τέτοια συναλλαγή, αλλά τον διευκόλυνε να με πλησιάσει, με εξέθεσε σε μεγάλο κίνδυνο», απάντησε.

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια

Σε άλλο σημείο, η Ντέμι Μουρ, τόνισε πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η μητέρα της την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ για να τραβάει την προσοχή των αντρών. Μάλιστα ως παιδί, προσπαθούσε να τη βοηθήσει να βγει από όλο αυτό και να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1962 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό και το πραγματικό της όνομα είναι Demi Gene Guynes. Άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό στις αρχές του 1980, όταν πρωταγωνίστησε σε μερικές ταινίες με εφηβικό περιεχόμενο.

https://www.instagram.com/p/BzLJemqI7s8/

Οι γονείς της ήταν αλκοολικοί

Στη δεκαετία του 1990, ήταν από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ αλλά τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα. Οι γονείς της ήταν αλκοολικοί και συχνά μετακόμιζαν από τη μια Πολιτεία στην άλλη, αν και ο βιολογικός της πατέρας άφησε τη μητέρα της πριν γεννηθεί. Όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της για το συμβάν, που σημάδεψε τη ζωή της:

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι χρησιμοποίησα τα δάκτυλά μου, τα δάκτυλα ενός μικρού παιδιού προσπαθώντας να βγάλω από το στόμα της μητέρας μου τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοικτό και μου έλεγε τι να κάνω. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

https://www.instagram.com/p/ByD5VyiIpCi/

Ο πατριός της  αυτοκτόνησε

Οι γονείς της ήταν ο Τσαρλς Φόστερ Χάρμον και η Βιργκίνια Κινγκ οι οποίοι χώρισαν, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει με τον πατριό της Ντάνυ Γκύνες και τη μητέρα της, σε ένα περιβάλλον ανθυγιεινό και συνεχώς μεταβλητό. Ο πατριός της  αυτοκτόνησε αναπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα.

«Μετακομίζοντας έμαθα να προσαρμόζομαι σε οποιαδήποτε περιβάλλον είχα να αντιμετωπίσω ενώ έγινα πολύ άνετη με τους ανθρώπους γύρω μου. Αυτός ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες που συνέβαλαν στο να γίνω ηθοποιός», είχε δηλώσει στο «Interview Magazine».

https://www.instagram.com/p/Bn5B9FyjQG9/

Παράτησε το σχολείο

Δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση και αποφάσισε να παρατήσει το σχολείο στα 16 της για να εργαστεί ως pin-up girl.  Τα πρώτα της χρήματα τα κέρδισε πείθοντας τους οφειλέτες να πληρώσουν τα χρέη τους. Μόλις στα 18 της, παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο τον μουσικό Φρέντυ Μουρ.

Υιοθέτησε το επώνυμο και με αυτό έγινε γνωστή. Το 1981, έκανε το ντεμπούτο της σε τηλεόραση και σινεμά, στο «General Hospital» και το «Choices» αντίστοιχα. Τα χρήματα που κέρδιζε, τα σπαταλούσε σε πάρτι και ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, κοκαΐνη.

https://www.instagram.com/p/BpBM7ULDArJ/

Ήταν εθισμένη στο ποτό και τα ναρκωτικά

Για την ταινία «St. Elmo’s Fire», όμως, προκειμένου να πάρει τον ρόλο μιας ναρκομανούς, έπρεπε να υπογράψει συμβόλαιο με όρο ότι θα σταματήσει την εξάρτηση της από το ποτό και τα ναρκωτικά. Και αυτό ήταν αρκετό για να την κάνει να ξεφύγει από αυτές τις κακές συνήθειες.

Αμέσως μετά η καριέρα της εκτοξεύτηκε και άνηκε πλέον σε γνωστές και πετυχημένες ταινίες όπως «The Seventh Sign», «One Crazy Summer», «Ghost», «Disclosure», «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me», «Charlie’s Angels: Full Throttle» και «Blind».

https://www.instagram.com/p/BsrI616FSOI/

Έκανε τρίο με τον πρώην σύζυγό της, Άστον Κούτσερ

Επίσης, απόσπασμα του βιβλίου, που είδε το… φως της δημοσιότητας μέσω του Radar Online, αφορά στον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ, προκαλώντας αίσθηση. Στο επίμαχο κομμάτι, η ηθοποιός αναφέρει ότι έκαναν δύο φορές τρίο, κάτι που ο ηθοποιός χρησιμοποίησε μετά για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ήταν άπιστος.

Η Μουρ εξηγεί πως ήθελε μόνο να ευχαριστήσει τον Κούτσερ με το να συμμετέχει σε αυτή την ερωτική φαντασίωση, αλλά τώρα το μετανιώνει καθώς πιστεύει ότι ήταν λάθος της. «Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω», γράφει.

Όπως συνεχίζει, το 2010 διάβασε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Κούτσερ είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ εκείνη είχε πάει για μπόουλινγκ μαζί με την κόρη της, Rumer. Και μετά την απάτησε μέσα στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε για γυρίσματα.

Δεν βρήκε την αγάπη ούτε με τον Μπρους Γουίλις

«Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Άστον είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει την ευθύνη», προτάσσει. Ο γάμος τους, εξάλλου, κράτησε από το 2005 έως το 2013 και ήταν οι απιστίες που φαίνεται πως τον διέλυσαν.

Πάντως, πριν από τον Κούτσερ, είχε τρία χρόνια σχέση με τον εκπαιδευτή της πολεμικής τέχνης Oliver Whitcomb. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999 αλλά χώρισαν το 2002. Ο δεύτερός της σύζυγος ήταν ο Μπρους Γουίλις, με τον οποίο έχει και 3 κόρες, τη Rumer (1988), τη Scout (1991) και την Tallulah (1994). Χώρισαν το καλοκαίρι του 1998.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντέμι Μουρ: Οι απιστίες του Κούτσερ, η άτυχη εγκυμοσύνη και το αλκόολ

Άστον Κούτσερ: Τα μοναχικά του ταξίδια έπειτα από το διαζύγιό του με τη Ντεμί Μουρ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο όμορφος ηθοποιός που… έδιωξαν από πλατό – Ο χωρισμός των γονιών του, η πολυτάραχη ερωτική ζωή του και οι σχέσεις με μοντέλα όπως η Ζιζέλ και η Ναόμι Κάμπελ

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Μπραντ Πιτ: Ο ελκυστικός σταρ του Χόλιγουντ που έκανε σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές του – Ο αλκοολισμός, το ηχηρό διαζύγιο και η… δεύτερη ευκαιρία

Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Πώς η blogger κόρη του «Εξολοθρευτή» και ανιψιά του Κένεντι κατάφερε να… τυλίξει τον γόη του Χόλιγουντ, Κρις Πρατ, με τη βοήθεια της μαμάς 

Σαρλίζ Θερόν: Η καλλονή πρώην μπαλαρίνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δεν είχε δόντια μέχρι τα 11, αλλά κατέκτησε το Χόλιγουντ

Σχετικά άρθρα