Φιλιππινέζος υποβλήθηκε σε 13 εγχειρήσεις για να μοιάζει στο Superman thumbnail
Οι κάτοικοι της πόλης Καλάμπα στις Φιλιππίνες έχουν κάθε λόγο να κοιμούνται ήρεμοι καθώς στην περιοχή επαγρυπνεί ο Superman!

Φιλιππινέζος υποβλήθηκε σε 13 εγχειρήσεις για να μοιάζει στο Superman

Οι κάτοικοι της πόλης Καλάμπα στις Φιλιππίνες έχουν κάθε λόγο να κοιμούνται ήρεμοι καθώς στην περιοχή επαγρυπνεί ο Superman! Κάτω από την μυθική στολή του σούπερ ήρωα, ζει και αναπνέει ένας κοινός θνητός, που σαν άλλος Κλαρκ Κέντ φροντίζει να βρίσκεται όπου τον καλεί το καθήκον.


Ο 35χρονος Χέρμπερτ Τσάβες είχε ένα όνειρο από 5 ετών. Να μοιάσει στον αγαπημένο ήρα δράσης των παιδικών του χρόνων. Τριάντα χρόνια μετά τα κατάφερε αφού πρώτα ξόδεψε περί τα 5000 ευρώ και μπήκε κάτω από το νυστέρι 13 φορές! Μεταξύ των αλλαγών, ο Τσάβες έκανε αποχρωματισμό δέρματος, πλαστική μύτης, επανευθυγράμμιση γνάθου μέχρι και εμφυτεύματα σε γοφούς.


Ο νέος Superman συχνά βγαίνει στους δρόμους της πόλης του μαθαίνοντας στα παιδιά καλούς τρόμους συμπεριφοράς…Πηγή: www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X