«Άγριες Μέλισσες»: Τα υψηλά ποσοστά που σημείωσε στην prime time

Είχε καιρό να καθηλωθεί ο Έλληνας τηλεθεατής με μία ελληνική σειρά, αλλά όταν συνέβη έγινε ολόσωστα. Η πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία, Λευτέρη Χαρίτου κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 30% και να αποθεωθεί στα social media, για όλους τους σωστούς λόγους.

Για την ιστορία, οι τηλεθεατές επιβράβευσαν την πανηγυρική επιστροφή της καλής ελληνικής μυθοπλασίας με ένα 28% στο δυναμικό κοινό, ενώ υπήρξε τέταρτο που η σειρά ξεπέρασε το 30%.

Παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό στην prime time ζώνη, καθώς ο ΣΚΑΪ εκείνη την ώρα είχε ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης το «The Voice», η σειρά όχι απλώς «κρατήθηκε», αλλά κατάφερε να πάρει την πρωτιά, αφήνοντας πίσω της το talent show και μάλιστα με περίπου 3 μονάδες διαφορά.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι «Άγριες Μέλισσες» βρίσκονταν στο 31% , το «Voice» βρισκόταν στο 16%. Η μεγάλη δοκιμασία, ωστόσο, για τη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται απόψε, καθώς το σίριαλ εποχής θα έχει «απέναντι» του το GNTM στο Star και το Λόγω Τιμής στον ΣΚΑΪ…

Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή ψυχολογίας του τηλεθεατή, που μέχρι σήμερα και με ελάχιστες εξαιρέσεις είχε απομακρυνθεί από τις ελληνικές σειρές φάνηκε στα social media και στο hashtag #AgriesMelisses, όπου οι τηλεθεατές μόνο καλά είχαν να πουν για τη νέα σειρά, αλλά και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Από τη Μαρία Κίτσου (Λενιώ) και την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου), μέχρι τον Ανδρέα Κωνσταντίνου (Σέργιος) και όλους τους σημαντικούς ηθοποιούς του καστ, φαίνεται ότι φέτος τουλάχιστον θα έχουμε να συζητάμε για αναμετρήσεις «θηρίων» στα κανάλια και όχι απλώς για τον απόηχο των reality shows…

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

X Factor: Η αντίδραση του Θεοφάνους στην… έκπληξη – «Είστε σοβαροί;»

Μπέτυ Λιβανού – Νίκος Γαλανός: Συνεργάζονται ξανά 40 χρόνια μετά!

 

Σχετικά άρθρα