Επιστρέφουν οι «Απαράδεκτοι»; Πώς, πού και πότε;

Μια ενδιαφέρουσα είδηση έδωσε σήμερα στον αέρα του «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η αγαπημένη σειρά του Mega, «Οι Απαράδεκτοι», θα αναβιώσει, όχι όμως τηλεοπτικά, αλλά θεατρικά.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα, θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Και ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι μαζί και θα υποδυθεί τον Βλάσση Μπονάτσο».

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θεατρικό έργο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσουν και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς, όμως, θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους “Απαράδεκτους”. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=revu7U1PCdc

Εσείς θυμάστε τη σειρά;

Οι Απαράδεκτοι ήταν μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές και το σενάριο ήταν της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Στη σειρά έπαιζαν εκτός από την ίδια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993.

Στη σειρά, που γνώρισε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις ηθοποιοί που αργότερα έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, όπως η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της φίλης του Βλάσση, ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο ενός αστυνομικού που έκανε περιστασιακά την εμφάνισή του στη σειρά, ενώ εμφανίστηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος. Τη μουσική επιμέλεια της σειράς είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και αργότερα γνωστός από τις εμφανίσεις του στην ιδιωτική τηλεόραση Νίκος Μουρατίδης, ενώ το μουσικό θέμα των αρχικών τίτλων ήταν μίξη του Νίκου Πατρελάκη.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απαράδεκτοι: Η αποκάλυψη για το τραγούδι της Eurovision 27 χρόνια μετά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ήθελε να γίνει μαραγκός αλλά κατέληξε ηθοποιός χάρη σε μια γυναίκα- Η δουλειά από τα 12, οι «Απαράδεκτοι», τα 25 χρόνια γάμου και ο νέος έρωτας

Με «Απαράδεκτους» έπεσε γύρω στις 2πμ σήμερα η αυλαία του MEGA

Τι τηλεθέαση σημείωσε το Mega λίγο πριν το «μαύρο»; – Πώς το αποχαιρετούν δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες;

 

Σχετικά άρθρα