Ο Θανάσης Αλευράς αποκαλύπτει το χρόνιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2004 και μίλησε για τον τρόπο που το διαχειρίζεται. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι πάσχει από ψωρίαση. Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Υπολογίζεται ότι πλήττει περισσότερους από 125 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο»

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παρα φύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει», εξομολογήθηκε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του»

Στην ίδια συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, αναφέρθηκε και στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία, καθώς ήταν σε περιοδεία. «Ο Θανάσης του τώρα διαφέρει σε αρκετά με τον Θανάση πριν από 10 χρόνια. Έχω μεγαλύτερη γνώση για το τι μ’ αρέσει περισσότερο. Παλιότερα τα έκανα όλα χωρίς συνείδηση. Το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων γίνεται αυτόματα, δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς. Όταν εσύ μετακινηθείς, μετακινούνται όλα γύρω σου. Βέβαια, έρχονται και φεύγουν άνθρωποι. Είμαι πιο ήσυχος, διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με μια ψυχραιμία και βλέπω το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων, δεν παθαίνω πανικό. Το να ζεις ωραία δεν είναι μόνο η δουλειά μας, η εργασία μας, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα» είπε ο ηθοποιός.

Πώς μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά του και τη διασκέδασή του;

Και συνέχισε: «Κι επειδή με αυτή την εργασία που κάνουμε τα στερούμαστε, τώρα παίρνω περισσότερο χρόνο από το θέατρο ή από την εργασία, για να ζήσω καθημερινά με τους φίλους μου, μια στιγμή, μια βόλτα, ένα σινεμά, μια εκδρομή. Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του. Τώρα θα πήγαινα στην κηδεία και δεν θα πήγαινα στο θέατρο, είναι μια στιγμή που δικαιούμαι, θέλω να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου», δήλωσε με συγκίνηση ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ταράτσα του Φοίβου: Μια δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας

O Θανάσης Αλευράς ο νικητής του YFSF

 

 

Σχετικά άρθρα