Καιρός για δύο: Οι 5 καλύτερες στάσεις στο σεξ

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν απότομα και αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, τι καλύτερο από το να μείνουμε στο σπίτι, μπροστά στο τζάκι και, ιδανικά, αγκαλιά με τον αγαπημένο μας σύντροφο.

Αν και το κρύο μπορεί να μας αποτρέψει να αποχωριστούμε τα ζεστά μας ρούχα, σύμφωνα με τους ειδικούς επιλέγοντας τις κατάλληλες στάσεις στο σεξ θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα!

«Ορισμένες στάσεις βοηθούν ώστε το σώμα να παράγει περισσότερη θερμότητα», αναφέρει η Nicole Tammelleo, ψυχοθεραπεύτρια που ειδικεύεται σε θέματα σεξουαλικότητας και στην υγεία της γυναίκας. «Το… κλειδί βρίσκεται στη δερματική επαφή αλλά και στην ταχύτητα των κινήσεων του σώματος», προσθέτει.

Για τις… κρύες νύχτες

Η ειδικός προτείνει τις πέντε παρακάτω στάσεις για να απολαύσετε το σεξ τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Παραλλαγή doggy style

Στην παραδοσιακή εκδοχή της γνωστής στάσης η δερματική επαφή είναι ελάχιστη. Μια παραλλαγή, ωστόσο, θα αυξήσει την επαφή και τις τριβές ώστε να παραχθεί περισσότερη θερμότητα. Ο κορμός της γυναίκας πρέπει να βρίσκεται χαμηλά και να ακουμπά στο κρεβάτι, ενώ ο κορμός του άντρα πρέπει να ακουμπά στην πλάτη της γυναίκας.

Spooning

Άλλη μια πολύ δημοφιλής –και ξεκούραστη– στάση που επιτρέπει στο σώμα του άντρα να βρίσκεται σε απόλυτη επαφή με αυτό της γυναίκας. Τόσο η δερματική επαφή όσο και η αυξημένη τριβή θα εξασφαλίσουν ότι η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα δεν θα πέσει ούτε βαθμό κάτω από το ιδανικό!

Στάση του λωτού

Χρειάζεται ένας βαθμός ευλυγισίας για να πετύχετε αυτή τη στάση. Ο άντρας είναι καθιστός οκλαδόν και η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, με τα πόδια, τα χέρια και ολόκληρο το σώμα της να τον αγκαλιάζουν και να καθοδηγούν τις κινήσεις.

Γυναίκα (που κρυώνει) από πάνω

Η στάση «cowgirl» κανονικά αφήνει το γυναικείο σώμα εκτεθειμένο, όχι όμως αν τα δύο σώματα βρίσκονται σε απόλυτη επαφή, με το στήθος της γυναίκας να ακουμπά στο στέρνο του άντρα, το κεφάλι της να ξεκουράζεται στον ώμο του και τα πόδια των δύο να είναι πλεγμένα μεταξύ τους.

Στο ντους

Τελευταία εναλλακτική είναι το σεξ στο ντους, όπου θα αφήσετε το ζεστό νερό να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!

Πηγή: www.onmed.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μια αληθινή ιστορία: Τι φταίει και δεν έχω διάθεση για σεξ;

Τα 7 μεγαλύτερα λάθη των ανδρών στο σεξ

Σεξ: Η Νο1 λύση για να ξεχάσεις προβλήματα και στενοχώριες!

Σχετικά άρθρα