3+1 ιδιαίτερα looks ομορφιάς για βραδινή εμφάνιση

Μπορεί να είναι Τρίτη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα θα βγεις το βράδυ. Αν έχεις επιλέξει τι θα βάλεις και ψάχνεις πώς να βαφτείς ή πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου, τότε τα παρακάτω ιδιαίτερα looks ομορφιάς μπορούν να σε κατευθύνουν. Η Μπέλα Χαντίντ είναι άλλωστε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Δες παρακάτω 3+1 ιδιαίτερα looks του γνωστού τοπ μόντελ που ξεχωρίσαμε:

Έντονο βλέμμα

Το έντονο βλέμμα είναι η ειδικότητα της Μπέλα Χαντντ! Η ίδια έχει πολύ ωραία μάτια που γνωρίζει να τονίζει πολύ καλά. Ποιο το μυστικό της; Η μάσκαρα και το μολύβι ματιών. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεσαι και πολλά ακόμη… εργαλεία. Ίσως ένα κραγιόν στις αποχρώσεις των χειλιών σου και λίγη λάμψη για το Τ του προσώπου σου!

https://www.instagram.com/p/B27vYHzAxw2/?utm_source=ig_web_copy_link

Ανοιχτόχρωμο smokey μακιγιάζ

Το smokey μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αν βρίσκετε πολύ σκούρο το κλασικό smokey, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη version του. Ένα πιο ανοιχτόχρωμο smokey μακιγιάζ μπορεί να ταιριάζει πολύ περισσότερο στα μάτια σου και στο πρόσωπό σου. Ταιριάζει υπέροχα με ένα nude κραγιόν

Nude μακιγιάζ με έντονα κοσμήματα

Αν επιλέξετε ένα έντονο εντυπωσιακό κόσμημα, ένα μεγάλο σκουλαρίκι για παράδειγμα, τότε το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι διακριτικό. Πώς να βαφτείτε; Με τις κλασικές nude αποχρώσεις! Επιλέξτε σκιές σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί αλλά και κραγιόν στο χρώμα των χειλιών.

https://www.instagram.com/p/BpBmC8BAfQH/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια ξεχωριστή νυφική εμφάνιση

Αν σκοπεύεις σύντομα να… ντυθείς νυφούλα και ψάχνεις ιδέες για μακιγιάζ αλλά και για νυφικό, τότε αυτή η εμφάνιση ενός τοπ μόντελ μπορεί να σε εμπνεύσει. Ένα ρομαντικό νυφικό και ένα χτένισμα επηρεασμένο από την εποχή της… Μαρίας Αντουανέτας! Αν θες να είσαι η… βασίλισσα της βραδιάς!

https://www.instagram.com/p/B2-ETRhg7SJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτά τα κορίτσια θα σε πείσουν να κάνεις αφέλειες!

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

Δες βήμα – βήμα πώς να πετύχεις το τέλειο smokey eyes μακιγιάζ!

Πώς να κάνω μακιγιάζ με γκλίτερ, όπως η Olivia Palermo;

Σχετικά άρθρα