Έτσι ερμηνεύεται ο αριθμός «5» αν τον βλέπεις συχνά

Ίσως σου έχει συμβεί και εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό «5, 55, 555 ή 5555», όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων «5»;

Στην αριθμολογία, αντιπροσωπεύει την αλλαγή. Δείχνει την ψευδαίσθηση της σταθερότητας και μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε την ποικιλία και το διαφορετικό στη ζωή μας. Εάν βλέπεις τον αριθμό 5 συνέχεια γύρω σου, σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τρόπους, συνήθειες, μέρη που δε σε εξυπηρετούν πλέον.

Μην αντιστέκεσαι στην αλλαγή γιατί συχνά είναι πιο θετική, απ’ ό,τι το μέλλον μιας άνετης, οικείας κατάστασης. Πρέπει πραγματικά να αρχίσεις να κάνεις καινούργια πράγματα ή κάνεις διαφορετικά τα παλιά. Το «5» είναι ευέλικτο, ανοιχτό, περιπετειώδες.

Βλέποντας αυτόν τον αριθμό, ενθαρρύνεσαι να υιοθετήσεις αυτή την πλευρά και να παραδοθείς στο άγνωστο. Είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι αντέχεις, είσαι ασφαλής και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι σε ό,τι νέο επιχειρήσεις.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων «55»;

Ο αριθμός «55» είναι σημάδι ότι έρχεται μια μεγάλη αλλαγή κι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να προβείς σε κάποιες κινήσεις, προκειμένου να προσαρμοστείς γρήγορα. Ό,τι γίνει είναι για το καλό σου. Το «55» αν γίνει μονοψήφιος βγάζει τον αριθμό 1 (5 + 5 = 10=> 1 + 0 = 1) που φέρνει στο κέντρο το ίδιο το άτομο.

Θα μπεις στο μάτι του κυκλώνα, αλλά αν παραμείνεις δυνατός, τότε οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Μην ξεχνάς ότι η ασφάλεια που θέλουμε είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση, καθώς όλα στη φύση και γύρω μας αλλάζουν. Τίποτα δε μένει ίδιο και σταθερό στον χρόνο κι εφ’ όσον είσαι κομμάτι του σύμπαντος ισχύει και για σένα.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων «555»;

Αν βλέπεις συχνά μπροστά σου το 555, το σύμπαν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου, αφυπνώντας σε, αν είσαι εφησυχασμένος ή το έχεις ρίξει στο τεμπελιό. Αλλά σίγουρα αποφεύγεις να κάνεις αυτό για το οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο. Ίσως δεν το ξέρεις ακόμα, όμως αναβάλλεις και το ψάξιμο.

Για πολλούς ανθρώπους, ο αριθμός 555 είναι σημάδι αφύπνισης. Η ζωή σου μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη από αυτήν που έχεις κι οι άγγελοι… φανερώνουν τις δυνατότητές σου και σε ενθαρρύνουν να ξεφύγεις από τα στενά όρια που έχεις βάλει. Το «555» δίνει το 6 (5 + 5 + 5 = 15=> 1 + 5 = 6) που είναι ένας πολύ δημιουργικός και ενθουσιώδης αριθμός, οπότε καλείσαι να μπεις σε διαδικασία αλλαγής.

Μπορεί να είναι εξαντλητική και αν δεν είσαι προσεκτικός, να σε οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Για αυτό να είσαι σταθερός και να κάνεις τις σωστές επιλογές, όπως το να ενταχτείς σε μια νέα ομάδα ή τάξη, να επισκεφθείς ή να μετακομίσεις σε μια διαφορετική περιοχή ή να αλλάξεις την εμφάνισή σου.

Ακόμη και οι μικρές αλλαγές από την πλευρά σου μπορούν να οδηγήσουν στις μεγαλύτερες που χρειάζεσαι. Υπάρχει ένα σχέδιο για σένα, αλλά είναι καιρός να συμμετάσχεις ενεργά σε αυτό! Ακολουθήστε λοιπόν τα σημάδια και το τι σου επιφυλάσσει το μέλλον θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων «5555»;

Ο αριθμός αυτός είναι μια πύλη για να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο! Αποτελεί ένδειξη τεράστιας αγγελικής ενθάρρυνσης και υπενθύμιση ότι ποτέ δεν θα έχεις λιγότερα – όποια και αν είναι η κοινωνική σου θέση – και πάντα θα αλλάζεις και θα εξελίσσεσαι.

Η αλλαγή είναι η ελευθερία, η αλλαγή είναι η ζωή! Είναι η μόνη σταθερή αξία στο σύμπαν και μόνο οι στενόμυαλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καλό να παραμένουμε ίδιοι! Πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη, να έχεις τόλμη και ευελιξία. Ο αριθμός «5555» δίνει τον 2 (5 + 5 + 5 + 5 = 2=> 2 + 0 = 2) που είναι σημάδι πίστης και συνεργασίας, οπότε δεν είσαι μόνος σου στο ταξίδι της ζωής.

Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθάνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα, αλλά δε χρειάζεται γιατί έχεις προστασία άνωθεν και μπορείς να το χειριστείς! Σπάσε το  καλούπι σου, εκφράσου ανοιχτά, εξερεύνησε, δοκίμασε κάτι νέο ή εντελώς διαφορετικό, αγκάλιασε το άγνωστο μέχρι να γίνει οικείο και στη συνέχεια ξεκίνα και πάλι από την αρχή.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: O καρμικός αριθμός 10!

1/11/2017(2+0+1+7=1): Ο Νοήμων Αριθμός 1111 και η σχέση του με τα 4 στοιχεία της Φύσης

Σχετικά άρθρα