Ιδέες μακιγιάζ για βλέμμα που… μαγνητίζει!

Ένα τοπ μόντελ όπως η Κάρλι Κλος γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει το κατάλληλο μακιγιάζ που να… μαγνητίζει! Αν θέλεις κι εσύ να τονίσεις τα μάτια σου και να σαγηνεύσεις τους γύρω σου, μπορείς να ακολουθήσεις tips μακιγιάζ που βρήκαμε στο Instagram της!

Το… απόλυτο nude μακιγιάζ

Πολλά μοντέλα επιλέγουν το nude μακιγιάζ που είναι ένα… κλικ παραπάνω από το φυσικό. Η μαγική φράση είναι το πορτοκαλί και το ροζ τόσο σε σκιές όσο σε ρουζ και σε κραγιόν. Ταιριάζει υπέροχα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, στα ξανθά μαλλιά και στα ανοιχτά μάτια.

https://www.instagram.com/p/B24jixagGiA/?utm_source=ig_web_copy_link

Cat – eye

Για να αποκτήσεις… γατίσια μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το μολύβι σου με τον σωστό τρόπο ώστε να τονίσεις τη μέσα γωνία του ματιού σου! Μεγαλώνει το μάτι και τονίζει ακόμα περισσότερο το χρώμα τους! Αν σου αρέσει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα διακριτικό έγχρωμο μολύβι αντί για μαύρο, όπως σκούρο μπλε ή και μοβ!

https://www.instagram.com/p/By-mfDagefp/?utm_source=ig_web_copy_link

Η γραμμή πάνω από τα μάτια

Για την τέλεια γραμμή πάνω από τα μάτια χρησιμοποίησε καλύτερα υγρό eyeliner με λεπτή μύτη για να αποφύγεις τα λάθη. Αν αποφασίσεις η γραμμούλα να ξεφύγει λίγο έξω από το μάτι, προς τις έξω γωνίες, δίνεις στο βλέμμα σου ένταση και βάθος!

https://www.instagram.com/p/B251aY8ggKg/?utm_source=ig_web_copy_link

Smokey eyes

Τα smokey eyes πάνε σε όλες τις γυναίκες και μπορείς να τα πετύχεις με διάφορους τρόπους! Για να τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου, πιάσε τα μαλλιά σου πάνω και άφησε να πέφτουν κάποιες μικρές τουφίτσες.

https://www.instagram.com/p/B2XH5XUggPm/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+1 ιδιαίτερα looks ομορφιάς για βραδινή εμφάνιση

«Μάγεψε» και εσύ με αυτά τα βραδινά μακιγιάζ, όπως η Zendaya

Βραδινά looks ομορφιάς από τη make up artist όλων των celebrities!

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

Σχετικά άρθρα