Το στιλ της Παρασκευής

Παρασκευή σήμερα και πλησιάζουμε επιτέλους προς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Τι να φορέσεις σήμερα, μια φθινοπωρινή μέρα; Πώς θα είναι το στιλ της Παρασκευής;

Φούστα ή παντελόνι; Τζιν ή κάτι άλλο πιο αέρινο και πιο χρωματιστό; Μονοχρωμία, πολυχρωμία ή πιο… κλασικά χρώματα; Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που πρέπει να σας απασχολήσουν καθώς ανοίγετε την ντουλάπα σας για να ετοιμαστείτε! Φυσικά, επειδή το καλοκαίρι μάς χαιρετά σιγά σιγά, ρίξτε μια ματιά στον καιρό προτού φύγετε από το σπίτι σας! Ζακετούλα και ομπρέλα θα γίνουν τα απαραίτητά σας αξεσουάρ αυτό το διάστημα!

Δείτε τις ιδέες μας και φτιάξτε το δικό σας στιλ της Παρασκευής

Κρίκοι και cat eye γυαλιά!

Κάποια trends ήρθαν για να μείνουν και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό στιλ! Φορέστε χρυσούς κρίκους και cat eye γυαλιά ηλίου μαζί με το τζιν σας και ένα απλό ή ένα λίγο πιο… παιχνιδιάρικο μπλουζάκι.

https://gr.pinterest.com/pin/639089003354806924/

Μονοχρωματικό στιλ

Το μονοχρωματικό στιλ συνεχίζει να είναι της μόδας και το φθινόπωρο! Τολμήστε να ντυθείτε με ένα χρώμα από την κορφή μέχρι τα νύχια και να βγείτε έξω!

https://gr.pinterest.com/pin/747527238133432258/

Φαρδύ παντελόνι

Ήρθε η στιγμή να φορέσετε το φαρδύ φθινοπωρινό σας παντελόνι. Με τι να το συνδυάσετε για να είστε άνετη αλλά και στιλάτη; Μα με ένα στενό τοπ που να διαγράφει όλη σας τη σιλουέτα!

https://gr.pinterest.com/pin/532480355943849370/

Γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι οι κατ’ εξοχήν αποχρώσεις του φθινοπώρου.  Φορέστε τις από το πρωί μέχρι το βράδυ παντού: στη δουλειά, στη βόλτα, στα ψώνια ή τη βραδινή σας έξοδο!

https://gr.pinterest.com/pin/430093833159936762/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Οίκος Chanel μάς διδάσκει τι θα πει ομορφιά

Ιδέες για στιλάτες εμφανίσεις στο γραφείο

 

 

Σχετικά άρθρα