Η Ντέμι Μουρ υποστηρίζει ότι ο βιαστής της ήταν ελληνικής καταγωγής!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως ο βιαστής της Ντέμι Μουρ ήταν άνδρας ελληνικής καταγωγής και ιδιοκτήτης δημοφιλούς κλαμπ και πολυτελούς εστατορίου στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τίτλο «Inside Out», αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Βιρτζίνια Κινγκ, την πήγαινε σε μπαρ προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των ανδρών.

Την περίμενε στο σπίτι της!

Ένα βράδυ, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα μέσα σε αυτό, ο οποίος είχε μπει με κλειδί που του είχε δώσει η μητέρα της. Ο άντρας τη βίασε, σε ηλικία 15 ετών, έναντι αμοιβής, ρωτώντας τη πώς νιώθει που την πούλησε η μάνα της για 500 δολάρια.

Σύμφωνα με τη Ντέμι Μουρ, με τη μητέρα της έτρωγαν συχνά στο «Mirabelle» και σύντομα ο Ντούμας άρχισε να εμφανίζεται στο σχολείο της. Αφού, όμως, έγινε το περιστατικό, δεν το ανέφερε ποτέ στην αστυνομία.

Αλήθεια ή ψέματα;

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο βιαστής της ήταν ο οικογενειακός φίλος τους, Βαλ Ντούμας, ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης του δημοφιλούς κλαμπ «La Cage Aux Folles» στο Λος Άντζελες.

Όμως, ο Ντούμας πέθανε σε ηλικία 68 ετών το 1997. Ο Τζορτζ Γερμανίδης, που ήταν συνδιοκτήτης με τον Ντούμας στο εστιατόριο «Mirabelle» είπε στην εφημερίδα Sunday Sun: «Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του ήταν πάντα Βαλ».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έχει ιδέα εάν τα όσα λέει η Ντέμι Μουρ για τον βιασμό είναι αλήθεια. «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό», εξέφρασε στην εφημερίδα. Η αλήθεια είναι ότι αφού δεν έγινε καταγγελία, το περιστατικό δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της, η εθισμένη μητέρα της σε ουσίες και τα ερωτικά τρίο με τον πρώην σύζυγό της – Η περιπετειώδης ζωή αφού αποφάσισε να παρατήσει το σχολείο

Ντέμι Μουρ: Οι απιστίες του Κούτσερ, η άτυχη εγκυμοσύνη και το αλκόολ

Άστον Κούτσερ: Τα μοναχικά του ταξίδια έπειτα από το διαζύγιό του με τη Ντεμί Μουρ

Σχετικά άρθρα