Μητέρα ταριχεύει τον γιο της και τον κρατά 18 χρόνια ζωντανό thumbnail
Μια μητέρα από τη Γεωργία, οδήγησε τον όρο «μητρική αγάπη» στα άκρα, διατηρώντας το άψυχο σώμα του γιου της για 18 χρόνια. Όταν ο Joni Bakaradze άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 22, η οικογένειά του αρνήθηκε να τον κηδέψει προκειμένου, όπως ισχυρίστηκαν, ο γιος του αποθανόντα να μάθει να αγαπάει τον πατέρα του.

Μητέρα ταριχεύει τον γιο της και τον κρατά 18 χρόνια ζωντανό

Μια μητέρα από τη Γεωργία, οδήγησε τον όρο «μητρική αγάπη» στα άκρα,  διατηρώντας το άψυχο σώμα του γιου της για 18 χρόνια. Όταν ο Joni Bakaradze  άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 22, η οικογένειά του αρνήθηκε να  τον κηδέψει προκειμένου, όπως ισχυρίστηκαν, ο γιος του αποθανόντα να μάθει να  αγαπάει τον πατέρα του.


Στα πρώτα χρόνια, η μητέρα του 22χρονου χρησιμοποιούσε παραδοσιακές τεχνικές  ταρίχευσης ωστόσο με την πάροδο των ετών, εφάρμοσε δικές της μεθόδους.


«Ένα βράδυ είδα ένα όνειρο όπου μια φωνή μου είπε να χρησιμοποιήσω στον Joni  αλκοόλ. Έτσι έκανα», εξηγεί η Tsiuri Kvaratskhelia η οποία «ντύνει» το άψυχο  σώμα με σεντόνια νοτισμένα στο αλκοόλ. Η ηλικιωμένη γυναίκα εξηγεί ότι κάθε  χρόνο, ανήμερα των γενεθλίων του γιου της,  του «χαρίζει» και νέα ρούχα: «ήταν  ένας πολύ καλός άντρας και ένας καλός σύζυγος», δηλώνει συγκινημένη στα τοπικά  Μέσα σημειώνοντας ότι ο γιος της είναι όμορφος…


 Πηγή:  www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X