Μαρία Κίτσου: Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά για όλα

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τόσο η τηλεοπτική σειρά όσο και οι ηθοποιοί της έχουν κάνει κοινό και κριτικούς να… παραμιλούν. Και φαίνεται πως η ταλαντούχα ηθοποιός είχε πολλά να πει.

Γιατί είπε ψέματα στον μπαμπά της;

«Ο μπαμπάς μου δεν μου έπαιρνε εξωσχολικά βιβλία για να μην αποσπάται η προσοχή μου από το διάβασμα. Ήταν στρατιωτικός, παλαιών αρχών, μεγάλωσα σε ένα πολύ πειθαρχημένο περιβάλλον. Είπα ψέματα στον μπαμπά μου ότι μου ζήτησαν από το φροντιστήριο να αγοράσω για την έκθεση τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι».

«Αυτό ήταν το πρώτο μου βιβλίο. Αυτή ήταν και η πρώτη παράσταση της ζωής μου. Στην πρώτη μου παράσταση, λοιπόν, αρρωσταίνει ο πατέρας μου όταν κάναμε πρόβες. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια και δυστυχώς, δεν με είδε ποτέ να παίζω».

«Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Πέντε χρόνια μετά, την ίδια ημερομηνία, πήρα το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη», εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου.

Δείτε όλη της τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=AWA5yCf7EDg

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το… τρολάρισμα σε γνωστή τραγουδίστρια 

Λόγω Τιμής, Άγριες Μέλισσες ή GNTM2; Ποιος κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης;

Αντώνης Ρέμος: Τι αποκάλυψε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Σχετικά άρθρα