Συνέλαβαν αλλοδαπούς που διακινούσαν κάνναβη στο Μοναστηράκι!

Δέκα Πακιστανοί συνελήφθησαν, στην πλατεία Μοναστηρακίου, έπειτα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Ακροπόλεως και Καλλιθέας, καθώς και με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, κατηγορούμενοι για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Στην κατοχή των αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων, κινητά τηλέφωνα, φορητός υπολογιστής, καθώς και μαχαίρι στρατιωτικού τύπου. Οι δέκα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

«ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος!»

«#ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος!» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την επιχείριση της αστυνομίας για εντοπισμό ναρκωτικών στην οδό Αντωνιάδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν ποσότητες ηρωϊνης, κάνναβης, κοκαϊνης, δύο πιστόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ εξετάζονται προσαχθέντες στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η ανάρτηση του κ. Χρυσοχοΐδη:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έφοδος – Βρήκαν μαχαίρια, σουβλιά και ναρκωτικά!

Ερρίκος Πετιλόν: Η διπολική διαταραχή, τα ναρκωτικά και η σύλληψη

Σχετικά άρθρα