Ανάδρομος Ερμής 2019: Μάθε πώς θα κινείται αυτόν τον μήνα

Κάθε χρόνο έχουμε 3 – 4 χρονικά διαστήματα όπου ο Ερμής κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Γνωστό πλέον σε όλους, ότι σε αυτές τις περιόδους του έτους κυριαρχεί η «αταξία» τόσο στις σκέψεις όσο και στις επικοινωνίες μας, μας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τα «πιστεύω» μας, να συναντήσουμε ανθρώπους του παρελθόντος, αλλά και να επιλύσουμε ζητήματα που είχαν μείνει στη μέση.

Το 2019 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε 3 χρονικές περιόδους του έτους, όπου θα αναλύσουμε διεξοδικά, για να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι πρέπει να προσέξουμε σε αυτές τις περιόδους.

Τι είναι ο ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον του.  Αντιπροσωπεύει την σκέψη, τη νόηση,  τη γνώση,  την έκφραση ενώ παράλληλα είναι ο «βασικός ρυθμιστής» κάθε μορφής επικοινωνίας.

Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μεταφορικό μέσο, σχέση  με αδέρφια και γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που έχουν άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στον ζωδιακό κύκλο. Όταν κινείται φαινομενικά ανάδρομος τότε οι παραπάνω τομείς δεν έχουν την γρήγορη, εύκολη, εποικοδομητική ροή.

Ανάδρομος Ερμής 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2019

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από την 27η μοίρα ως την 11η μοίρα του Σκορπιού. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η επιμονή και το πείσμα στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, θα είναι η βασική αιτία δημιουργίας προβλημάτων.

Δεν θα λείψει και το παρασκήνιο, τα μυστικά αλλά και οι αποκαλύψεις τους, ενώ το κυρίαρχο αίσθημα της εσωστρέφειας, δεν θα επιτρέπει πάντα να μπορούν να εξελιχθούν κατανοητά και σε ομαλούς ρυθμούς οι επικοινωνίες.

Ωστόσο, ο Ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο αλλά και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές βοηθήσουν στην επίλυση παρελθοντικών καταστάσεων ιδιαίτερα την περίοδο 10-15 Νοεμβρίου.

  • Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.
  • Ποιοι θα έχουν αισθηματικές επανασυνδέσεις: Οι Ταύροι, Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.
  • Ποιοι θα έχουν μηνύματα / επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος: Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.
  • Ποιοι πρέπει να προσέξουν στα οικονομικά τους: Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζώδια και αδιέξοδες σχέσεις: Γιατί μπλέκεις πάντα με τον… ακατάλληλο;

Τα ζώδια – κυνηγοί του έρωτα: Αν σε… βάλει στο μάτι, δεν σε αφήνει!

Σχετικά άρθρα