Η ερώτηση που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι έχεις σοβαρή σχέση!

Έχω πρόβλημα με το αγόρι μου. Τα έχουμε 7 χρόνια και δεν λέει όμως να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό όταν το συζητάω. Το μόνο που ακούω είναι να μην τον αγχώνω και μου λέει ψέματα συνέχεια.

Έχω βρει γυμνές φωτογραφίες από πρώην του που έχει κρατήσει. Η απάντηση του ήταν πως είναι σαν αυτές που βλέπουμε στις ερωτικές ταινίες αλλά δεν ασχολείται μαζί μου. Νιώθω πολύ μόνη μου. Πώς να το χειριστώ;

Στο ερώτημα απαντά η Ψυχολόγος Σοφία Αντύπα

Λέτε πως νιώθετε μόνη μέσα στη σχέση, πως ο σύντροφος σας σάς λέει ψέμματα και πως ο ίδιος μετά από 7 χρόνια σχέσης, δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό.

Το ερώτημα δεν είναι πώς να το χειριστείτε. Το ερώτημα εδώ είναι για ποιον λόγο παραμένετε σε μια σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος σας κάνει να νιώθετε τόσο άσχημα.

Την απάντηση στο ερώτημα σας νομίζω τη γνωρίζετε μέσα σας και εσείς η ίδια. Προσπαθήστε όμως, να απαντήσετε και στο δικό μου ερώτημα, και ανακαλύψτε ποια είναι η ανάγκη σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σοφία Αντύπα
Ψυχολόγος
www.ipsychology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχέση με συνάδερφο: Έχουν καταλάβει ότι κάτι γίνεται μεταξύ μας – Τι να κάνω;

Η πρώτη σου σχέση; Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X