Οι στιγμές που άλλαξαν τη ζωή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Αμερικανίδα εκδότρια και τηλεοπτική παραγωγός, Όπρα Γουίνφρεϊ, είχε μια εξαιρετική ζωή, με κάποια φοβερά σημεία καμπής.

Η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού «People» και αποκάλυψε τις σημαντικές στιγμές που άλλαξαν τη ζωή της.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν όταν μετακόμισε στο Νάσβιλ από το Μιλγουόκι ως έφηβη.

https://www.instagram.com/p/B3ZuW9_BDR6/

Δύο οι στιγμές που άλλαξαν τη ζωή της

«Αν αυτό δεν είχε συμβεί, θα ήμουν μια από εκείνους τους ανθρώπους που κοιτούν για πάντα τα παράθυρα των σπιτιών άλλων ανθρώπων και αναρωτιούνται πώς ζουν», σχολίασε.

Η παρουσιάστρια και παραγωγός τηλεοπτικών σόου ανέφερε επίσης την απόφασή της να μην παντρευτεί τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, συγγραφέα και επιχειρηματία, Στέντμαν Γκράχαμ ή να κάνει παιδιά μαζί του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Όπρα Γουίνφρεϊ: Ο πύρινος λόγος της κατά της σεξουαλικής κακοποίησης

Έλεν ντε Τζένερις: Η πιο ξεκαρδιστική παρουσιάστρια μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της – Η καριέρα εκατομμυρίων που δεν της «χαρίστηκε», το πάθος της για φάρσες και η καλλονή σύζυγός Πόρσια

Όπρα Γουίνφρεϊ: Από τη φτωχογειτονιά του Μισισίπι στην κορυφή της τηλεθέασης – Οι βιασμοί σε παιδική ηλικία, η εγκυμοσύνη στα 14 και το πρόσωπο πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της πλουσιότερης Αφροαμερικανής του 20ού αιώνα

Σχετικά άρθρα