Στο Πακιστάν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ – Η εμφάνιση που θύμισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έφθασαν από το βράδυ της Δευτέρας (14/10) στο Πακιστάν.

Ξεκίνησαν την «πλέον περίπλοκη» περιοδεία τους έως αυτή τη στιγμή, σε μια χώρα που κλονίζεται εδώ και πολύ καιρό από αιματηρές επιθέσεις και οι αρχές της επιδιώκουν να προβάλουν την πιο φιλήσυχη πλευρά της.

https://www.instagram.com/p/B3oJYt2F1jE/

Το ζεύγος, εκείνος έχοντας επιλέξει για την περίσταση σκούρο κοστούμι και εκείνη ένα μακρύ φόρεμα και τιρκουάζ παντελόνι, υποδέχθηκε μόλις κατέβηκε από τα αεροσκάφος, έπειτα από μια πτήση 8 ωρών, σε μια στρατιωτική βάση στο Ραουαλπίντι, ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Σαχ Μεχμούντ Κουρεσί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/B3oJcUrlvUu/

Το… επτασφράγιστο μυστικό της επίσκεψης

Οι λεπτομέρειες για την πενθήμερη επίσκεψή τους παραμένουν μυστικό. Τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν στη χώρα για την πρώτη επίσκεψη μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από το 2006, όταν ο Κάρολος, ο πατέρας του Ουίλιαμ, πήγε στο Πακιστάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.

https://www.instagram.com/p/B3oeEluFyBx/

Εκτός του Ισλαμαμπάντ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ επισκέπτονται τη Λαχώρη και μεταβαίνουν και στις ορεινές περιοχές του Βορρά, όπως και κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν στο δυτικό τμήμα, σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Βρετανίας στο Πακιστάν Τόμας Ντρου.

Η εμφάνιση που θύμισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

https://www.instagram.com/p/B3m0dYtnk_b/

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί τα βρετανικά media ξεχωρίζουν την Κέιτ από τη Μέγκαν;

Χωρισμένο στα δυο το βρετανικό παλάτι: Κόντρα Χάρι και Ουίλιαμ!

Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα γίνουν ποτέ κολλητές!

Σχετικά άρθρα